You probably do not come from: Croatia.  If necessary, change to: United States

3D prepoznavanje predmetov

Večja učinkovitost pri avtomatizaciji industrije.

Z inovativnimi senzorji in kamerami 3D je družba ifm razvila novo generacijo za povečanje učinkovitosti pri avtomatizaciji industrije.


Tridimenzionalno zaznavanje in vrednotenje

Oči za robota

3D-vision senzor za plug-and-play integraciju u hvataljke od Universal Robots-a

Savršena kombinacija moćnog hardvera i softvera koji je jednostavan za korištenje omogućuje jednostavno integriranje senzora vida u zahvatnu aplikaciju Universal Robots. Srce ifm vision-senzora je čip 3D kamere. On stvara 3D sliku pomoću PMD tehnologije i mjerenja trajanja svijetla. UR+ plugin jamči besprijekornu i brzu integraciju senzora. Senzor prepoznaje bilo kakve, čak i pokretne predmete, te šalje njihov točan položaj i dimenzije kontroloru robota. Navigacija hvatačem nikada nije bila tako jednostavna! ifm – close to you!

Sustav za otkrivanje paleta (PDS)

Sustav za otkrivanje paleta softversko je rješenje za brže, u potpunosti automatsko otkrivanje svih standardnih vrsta paleta s dva džepa u šest stupnjeva slobode. U kombinaciji s hardverom O3D3xx, otkrivanje položaja palete iznimno je brzo bez negativnog učinka na točnost.

Velika prilagodljivost pri veliko vrstah uporabe

Pakirna industrija

Nikoli več nepopolnih pošiljk!

V pakirni industriji mora biti avtomatizacija posebej prilagodljiva. Proizvede se veliko različnih izdelkov, zunanjih embalaž in pakirnih enot, ki morajo doseči stranke brez kakršne koli poškodbe ali manjkajočih delov. Uporaba veliko posameznih senzorjev je pogosto zanesljiva rešitev, vendar zamenjava izdelka ali enote pogosto vzame veliko časa in je lahko vir napak. Uporaba samo enega senzorja, ki opravi veliko nalog sočasno, je veliko bolj smiselna. 3D senzor zagotavlja prilagodljivo zaznavanje različnih situacij. Vključitev v krmilnik je hitra in intuitivna zaradi edinstvene konfiguracije programske opreme »Vision Assistant«: Konfiguracija se izvede v samo 7 korakih.

Logistika

Optimizirajte svoj skladiščni prostor in načrtovanje transporta

Nenehno povečevanje količine tovora zahteva učinkovite rešitve glede logistike in intralogistike. Če v vašem skladiščnem prostoru in pri načrtovanju transporta šteje vsak centimeter, lahko 3D senzorji določijo trenutno prostornino ali pravilni položaj tovora v nekaj milisekundah. S tem se pospešijo opravila v skladišču in zmanjšajo stroški. Avtonomni logistični sistemi se uporabljajo pri transportu, rokovanju, pakiranju in razvrščanju ter za odpremo blaga. 3D senzor podpira, npr. natančno upravljanje viličarja, in s tem zmanjša morebitne poškodbe in zagotavlja neprekinjeno pretok materiala.

Robotika

3D kamere za naslednjo generacijo avtonomnih sistemov

Z vse večjimi zmožnostmi in s prijaznostjo uporabnikom predstavljajo roboti začetek nove dobe vseprisotnih pripomočkov. Robotka bo vodilna tehnologija povsem nove generacije avtonomnih naprav in vozil. Vrhunske tehnologije, npr. ultrazvočni, laserski bralniki ali radarji, se še vedno uporablja, ker je preizkušena in preverjena. Sistemi kamer so postali nepogrešljivi kot fotoelektrični vmesniki med fizičnim in digitalnim svetom. Cilj večje avtonomije robotov bo dosežen samo z ustvarjanjem digitalne slike resničnosti, ki bo čim podrobnejša. 3D kamere preverjajo kakovost izdelkov in prepoznavajo iskane predmete ali zaznavajo ovire brez časovno zamudnega pregledovanja.

3D tehnologije – trendi in novice

Obiščite www.vision.ifm, da boste izvedeli več o najnovejših trendih 3D tehnologije. Bodite seznanjeni z inovacijami, kot sta obogatena in navidezna resničnost, in pridobite vpogled v 3D tehnologijo sedanjosti in prihodnosti.

Prenosi O3D – trenutni bilteni, programska oprema in še več

»ifm Vision Assistant«, strojna programska oprema in knjižnice

Ta razdelek vsebuje dodatne informacije o 3D senzorju O3D za prenos. Tukaj lahko brezplačno prenesete programsko opremo za »ifm Vision Assistant« in vso strojno programsko opremo ter knjižnice, ki se nanašajo na O3D.

O3D – izbira izdelkov

Senzorji O3D za spremljanje popolnosti, določanje prostornine, merjenje 3D ravni in druge vrste uporabe s pripomočkom Vision Assistant. Inovativno vključevanje vizualizacije zaradi visokoločljive 3D kamere s kompletom za razvoj programske opreme. Aluminijasto ohišje za standardno industrijsko uporabo ali ohišje iz nerjavnega jekla za uporabo v živilski industriji. Pri izbiri izdelkov boste našli izdelke, ki ustrezajo vaši vrsti uporabe.