You probably do not come from: Finland.  If necessary, change to: United States

ifm electronic gmbh:n tietosuojaseloste

ifm electronic gmbh:n tietosuojaseloste TietosuojaselosteTämä tietosuojaseloste antaa tietoa siitä. miten ja minkälaisia käyttäjän (jäljempänä ”sinä”) henkilötietoja käsittelemme...ifm electronic gmbh:n tietosuojaseloste

ifm electronic gmbh:n tietosuojaseloste

1.    Laajuus, rekisterinpitäjä, tietosuojavastaava, määritelmät

1.1    Tämä tietosuojaseloste antaa tietoa siitä, miten ja minkälaisia käyttäjän (jäljempänä ”sinä”) henkilötietoja me, ifm electronic gmbh, käsittelemme, kun vierailet verkkosivustollamme.

1.2    
ifm electronic gmbh
Friedrichstr. 1
45128 Essen, Saksa
Puhelin:+49 2 01 / 24 22-0
Faksi: +49 2 01 / 24 22-1200
S-posti: info@ifm.com

on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 4, kohta 7 mukainen rekisterinpitäjä, joka käsittelee henkilötietoja verkkosivustollamme tämän tietosuoja-asetuksen mukaisesti (kts. oikeudellinen ilmoituksemme).
Voit ottaa myös suoraan yhteyttä tietosuojavastaavaamme:

ifm electronic gmbh
Tietosuojavastaava

Friedrichstraße 1
45128 Essen, Saksa
S-posti: gdpr@ifm.com

1.3    Henkilötieto tarkoittaa mitä tahansa tietoa, joka voidaan liittää sinuun henkilönä, kuten esim. nimi, osoite, sähköpostiosoitteet sekä tiedot toiminnastasi verkkosivustollamme (katso osio 2).
Käsittelyllä tarkoitetaan mitä tahansa henkilötietoja koskevaa toimenpidettä, kuten henkilötietojen keräämistä, tallentamista, järjestelyä, strukturointia, säilyttämistä, sovittamista tai muuttamista, hakemista, selaamista, käyttöä, tietojen antamista siirtämällä, välittämällä tai muulla tavoin käyttöön luovuttamalla, kohdistamista tai yhdistämistä, rajoittamista, poistamista tai hävittämistä.

2.    Henkilötietojen käsittely vieraillessasi verkkosivustollamme tai ottaessasi meihin yhteyttä sähköpostitse: tarkoitus ja peruste

2.1    Verkkosivustollamme vierailu tietojen hankkimiseksi
Mikäli käytät verkkosivustoamme vain tietojen hakemiseen, ts. mikäli et rekisteröidy tai siirrä tietoa millään tavoin, keräämme ainoastaan ne henkilötiedot, jotka selaimesi siirtää palvelimellemme. Mikäli haluat tarkastella verkkosivustoamme, keräämme seuraavia tietoja:

  • IP-osoite
  • kyselysi päivämäärä ja aika
  • aikavyöhyke-ero Greenwichin aikaan (GMT)
  • kyselyn sisältö (tietyllä sivulla)
  • access-tila/HTTP-tilakoodi
  • siirretyn tiedon määrä
  • verkkosivu, jolta kysely lähetetään
  • selain
  • käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä
  • kieli ja selainversio
  • arvioidut sijaintitietosi, jotka johdamme yllä mainituista tiedoista.

Tarkoitus ja peruste
Näiden tietojen käsittelyn tarkoitus on esitellä sinulle verkkosivustoamme sekä varmistaa niiden vakaus ja suojaus. Tämä perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen artiklaan 6, kappale 1, kohta 1 (f). Artiklan mukaan henkilötietojen käsittely oikeutettujen intressiemme varmistamiseksi on laillista paitsi silloin, jos se loukkaa k.o. henkilöiden perusoikeuksia ja vapauksia.

2.2    Ota yhteyttä sähköpostitse tai käytä verkkosivustollamme olevaa yhteydenottolomaketta.
Mikäli otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai käytät yhteydenottolomaketta, käsittelemme

  • ilmoittamasi pyynnön
  • yrityksen, jossa työskentelet
  • sukupuolesi (tervehdystä varten)
  • etu- ja sukunimesi
  • työyhteystietosi (sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero, asiakasnumerosi ilmoittaminen on vapaavalinnaista).

Näiden tietojen käsittelyn tarkoitus on vastata kysymyksiisi. Poistamme tässä yhteydessä kerätyt tiedot, mikäli säilyttäminen ei ole enää tarpeellista, tai rajoitamme käsittelyä, mikäli meillä on lakisääteinen velvoite säilyttää tiedot. Käsittely perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen artiklaan 6, kappale 1, kohta 1 (f), paitsi mikäli meillä on oikeudellinen velvoite säilyttää tiedot. Tässä tapauksessa säilyttämisen peruste on EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 6, kappale 1, kohta 1 (f), jonka mukaan käsittely on laillista lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi.
Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada meiltä säännöllisesti tietoja (uutislehtinen, katso jäljempänä osion 2.6 kohta (c)) riippumatta siitä, oletko täyttänyt yhteydenottolomakkeen tai minkälaisen vastauksen sait tiedusteluusi.

2.3    Evästeet

a)    Edellä mainittujen tietojen lisäksi tietokoneellesi tallennetaan myös evästeitä, kun käytät verkkosivustoamme. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan kiintolevyllesi käyttämääsi selainta varten, ja joiden avulla evästeen asettaja (tässä: me) saa tiettyjä tietoja. Evästeet eivät voi suorittaa mitään ohjelmistoja tai siirtää viruksia tietokoneellesi. Niiden tarkoitus on tehdä verkkosivustosta käyttäjäystävällisempiä ja tehokkaampia. Perusteena on sivustovierailusi alussa erikseen antamasi suostumus, jonka voit perua milloin tahansa tietosuoja-asetuksen artiklan 6, kappale 1, kohta 1 (a) tai artiklan 6, kappale 1, kohta 1(f) mukaisesti.

b)    Nämä verkkosivustot käyttävät seuraavanlaisia evästeitä, joiden tarkoitus ja toiminta on selitetty alla:

  • väliaikaiset evästeet (katso aa)
  • pysyvät evästeet (katso bb).

aa)    Väliaikaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Näihin kuuluvat erityisesti istuntokohtaiset evästeet. Ne tallentavat istuntokohtaisen tunnisteen, joka avulla useita selaimesi kyselyjä voidaan yhdistää yhteen ja samaan istuntoon. Tämä mahdollistaa tietokoneesi tunnistamisen, kun palaat verkkosivustollemme. Istuntokohtaiset evästeet poistetaan, kun kirjaudut ulos tai suljet selaimen.

bb)    Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti määrittelemämme ajan kuluttua. Tämä aika saattaa vaihdella evästeistä riippuen. Voit poistaa evästeet selaimesi turva-asetuksissa milloin tahansa. Tällä poistamisella peruutat samalla myös antamasi suostumuksen kyseisen evästeen käsittelyyn.

c)    Voit konfiguroida selainasetuksesi toiveidesi mukaisesti ja esimerkiksi kieltäytyä hyväksymästä kolmannen osapuolen evästeitä tai kieltää kaikki evästeet. Otathan huomioon, että siinä tapauksessa et mahdollisesti pysty käyttämään verkkosivustomme kaikkia toimintoja.

Kun jätät “Pysy kirjautuneena”-ruudun valituksi, selaimellesi asetetaan pysyvä eväste (60 päivää). Tämä varmistaa että sivusto tunnistaa sinut kun vierailet seuraavan kerran. Voit poistaa evästeen selaimesi asetuksien kautta milloin tahansa.

2.4.       Tietojen kerääminen Google Analytics -sovelluksella

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -sovellusta, web-analytiikkapalvelua, jonka toimittaja on Google Ireland Ltd. ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Google Analytics käyttää "evästeitä", koneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, joiden avulla on mahdollista analysoida tapaa, jolla käytät verkkosivustoa. Pääsääntöisesti evästeiden avulla luotu verkkosivun käyttöäsi koskeva informaatio lähetetään USA:ssa sijaitsevalle Googlen palvelimelle ja säilytetään siellä.

Jos IP-osoitteiden salaus on aktivoitu k.o. verkkosivustolla, Google lyhentää IP-osoitteet etukäteen EU-maissa ja muissa sopimusvaltioissa Euroopan talousalueella. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään USA:ssa sijaitsevalle Googlen palvelimelle ja lyhennetään siellä. Huom.! Tämä verkkosivusto käyttää "anonymizelp"-koodilaajennuksella varustettua Google Analytics -sovellusta IP-osoitteiden salattujen versioiden varmistamiseksi.

Verkkosivun omistajan puolesta Google käyttää tätä informaatiota verkkosivuston käyttösi analysointiin, verkkosivustoaktiviteetteja koskevien raporttien luomiseen ja muiden verkkosivustoon ja internetin käyttöön liittyvien palvelujen välittämiseen verkkosivuston omistajalle. Selaimesi Google Analytics -palvelun yhteydessä siirtämää IP-osoitetta ei yhdistetä mihinkään muuhun Google-dataan.

Tietojen prosessoinnin perustana toimii yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) artikkelin 6(1), kohdan (a) mukainen suostumuksesi. Voit peruuttaa suostumuksesi voimassaolon tulevaisuudessa milloin tahansa muuttamalla asiaan kuuluvan asetuksen evästeiden hallintatyökalussasi.

Google prosessoi henkilökohtaisia tietojasi jossain määrin USA:ssa. Tällä hetkellä ei ole olemassa sopivaa datan siirtoa koskevaa EU-komission päätöstä. Asianmukainen tietosuojan taso varmistetaan siksi  käyttämällä EU:n standardisopimusehtoja.

Voit estää evästeiden tallentamisen säätämällä selaimesi asetuksia vastaavasti; haluamme kuitenkin korostaa, että jos teet niin, et mahdollisesti pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja.

2.5 Google Tag Manager  

Tämä verkkosivusto käyttää Google Tag Manager -taginhallintajärjestelmää. Tämä palvelu mahdollistaa sivustotagien hallinnoinnin rajapinnan kautta. Google Tag Manager ainoastaan määrittelee ja lisää tageja. Tämä tarkoittaa: Evästeitä ei käytetä eikä henkilökohtaisia tietoja kerätä. Google Tag Manager aktivoi muut tagit, jotka saattaisivat kerätä tietoja. Google Tag Manager ei kuitenkaan käsittele näitä tietoja. Jos olet valinnut deaktivoinnin domain- tai evästetasolla, pysyy se voimassa kaikkien seurantaevästeiden kohdalla edellyttäen, että ne on asennettu Google Tag Managerin avulla.

2.6 Videoiden integrointi

Olemme sisällyttäneet online-tarjontaamme videoita, jotka on tallentanut Movingimage EVP GmbH, Stralauer Allee 7, 10245 Berlin, https://www.movingimage.com/, ja joita voidaan katsella suoraan verkkosivuiltamme. Tässä yhteydessä kerätään tietoa mm. selaimesta, selainversiosta ja katselumaasta.

Videoyhteistyökumppanimme Movingimage GmbH:n tietosuojailmoitus löytyy osoitteesta: https://www.movingimage.com/gtc/privacy-policy-of-movingimage-evp-gmbh/.

 

2.7    Rekisteröityminen ja uutislehti

a)    Mikäli haluat käyttää tiettyjä verkkosivustomme palveluita, esim. ladata tietoa, vaaditaan seuraavien tietojesi rekisteröintiä:

  • ilmoitus siitä, oletko sinä tai yritys, jossa työskentelet, ifm:n asiakas
  • sukupuoli (tervehdystä varten)
  • etunimi, sukunimi
  • yritys, jolle työskentelet
  • työyhteystietosi (sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero; asiakasnumerosi ilmoittaminen on vapaavalinnaista).

Nämä tiedot vaativat riittävän turvallisen salasanan.

b)    Käytämme rekisteröinnissä kaksivaiheista varmistusta. Tämä tarkoittaa, että sen jälkeen, kun olet syöttänyt rekisteröitymistietosi, lähetämme sähköpostin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa vahvistat rekisteröitymisesi. Mikäli et vahvista rekisteröitymistäsi, tietosi estetään ja poistetaan sen jälkeen, kun lakisääteinen säilytysaika on kulunut (joka tapauksessa valitusajan mentyä umpeen). Lisäksi säilytämme käyttämäsi IP-osoitteet ja rekisteröitymistietojesi syöttö- ja vahvistusajankohdat. Toimenpiteen tarkoitus on todentaa rekisteröitymisesi ja tarpeen vaatiessa selvittää mahdollinen henkilötietojesi väärinkäyttö. Tämä perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen artiklaan 6, kappale 1, kohta 1 (f).

c)    Uutislehti
Voit rekisteröityä verkkosivustollamme uutislehtemme tilaajaksi, jolloin saat ajankohtaista tietoa yrityksestämme ja palveluistamme.
Suostumuksesi tilata uutislehti perustuu vapaaehtoisuuteen. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Voit käyttää kaikkia muita verkkosivustomme toimintoja riippumatta siitä suostutko tilaamaan uutislehtemme. Tämä käsittää myös rekisteröitymiseen tai yhteydenottolomakkeeseen liittyvät toiminnot.
Kun olet rekisteröitynyt uutislehden vastaanottajaksi, suoritamme kaksivaiheisen varmistuksen, kuten yllä kuvattu kohdassa (b). Mikäli olet rekisteröitynyt myös uutislehden tilaajaksi rekisteröitymisesi aikana, vahvistat kaksivaiheisella varmistuksella suostuvasi uutislehden vastaanottajaksi.
Uutislehden lähettämiseksi käsittelemme vain nimesi, sukupuolesi (tervehdys) ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme osoittaa uutislehden sinulle henkilökohtaisesti. Henkilötietojesi käsittelyn peruste on EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 6, kappale 1, kohta 1 (a). Voit peruuttaa suostumuksesi uutislehden lähettämiseen ja peruuttaa uutislehden tilauksen milloin tahansa. Voit ilmoittaa peruutuksesta lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info.fi@ifm.com tai lähettämällä viestin oikeudellisessa ilmoituksessa annettuille kontakteille.

2.8    ifm-verkkokauppa

a)    Mikäli haluat tehdä tilauksen verkkokaupassamme, vaatimuksena on, että voidaksesi solmia kanssamme sopimuksen sinun on annettava pyydetyt henkilötiedot, jotta voimme käsitellä tilauksesi. Tarvittavat pakolliset tiedot sopimuksen käsittelemiseksi on merkitty erikseen. Kaikkien muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista. Antamiasi tietoja käytetään tilauksesi käsittelemiseksi. Perusteena on EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 6, kappale 1, kohta 1 (b). Mikäli et ole asiakas, mutta yritys, jolle työskentelet on asiakkaamme, käsittelemme työyhteystietosi perustuen EU:n tietosuoja-asetuksen artiklaan 6, kappale 1, kohta 1 (f) tarkoituksena asiakaskommunikaation mahdollistaminen ja helpottaminen sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

b)    Kauppa- ja verolakien perusteella olemme velvoitettuja säilyttämään osoitteesi sekä maksu- ja tilaustietosi kymmenen vuoden ajan. Vanhentumisajan umpeuduttua rajoitamme käsittelyä, ts. tietoja käytetään vain lakimääräisten velvoitteiden täyttämiseksi.

2.9    Tekninen verkkokeskustelu
Käyttääksemme teknistä verkkokeskusteluamme käsittelemme sähköpostiosoitteesi, työnantajayrityksesi nimen sekä tekniset kysymyksesi.
Käytämme näitä tietoja käsitelläksemme keskustelupyyntösi tai mahdollistaaksemme muiden keskusteluun osallistujien vastaukset sekä verkkopalvelujemme toteuttamiseksi. Perusteena on tällöin EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 6, kappale 1, kohta (f). Tietojasi säilytetään vain niin kauan kuin vastaaminen verkkokeskustelussa vaatii.

2.10    Työnhakijoiden tiedot

a)    Käsittelemme niiden henkilöiden tietoja, jotka hakevat työpaikkaa verkkosivustomme työhönnhakulomakkeella tai muulla tavoin:
etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero (mikäli ilmoitettu) ja meille toimitetut hakemusdokumentit.

b)    Edellyttäen, että olemme saaneet erillisen suostumuksen, käytämme tietoja ainoastaan kyseiseen hakemukseen liittyvän hakuprosessin loppuun saattamiseksi. Ilman tätä suostumusta tietoja ei tallenneta hakuprosessin päättymisen ja asianmukaisten säilytysaikojen jälkeen.

2.12   Exactag:in käyttö

2.12.1  Tällä sivustolla käytetään exactag GmbH:n (https://www.exactag.com/) teknologioita tietojen keräämiseen ja tallennukseen markkinointi- ja optimointitarkoituksessa. Tämän datan avulla voidaan luoda käyttöprotokollia salanimen alla.

2.12.2  Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan sivustolla kävijän internet-selaimen paikalliseen välimuistiin. Nämä evästeet mahdollistavat internet-selaimen tunnistamisen.

 2.12.3 Erillään evästeistä, varaamme oikeuden käsitellä kävijätietojasi sormenjälkiteknologian avulla. Sormenjälkiteknologia tallentaa selaimesi ympäristömuuttujat tietokantaan keräämättä käyttäjäkohtaista tietoa kuten esim. IP-osoitteita. 

2.12.4  Ilman k.o. käyttäjän selkeää erillistä lupaa Exactag:in teknologioiden avulla kerättyä dataa ei käytetä sivustolla kävijän henkilökohtaiseen tunnistamiseen eikä sitä liitetä salanimen omistajalle kuuluviin henkilötietoihin.

2.12.5  Estomahdollisuudet

2.12.5.1 Opt-out -eväste

Voit milloin tahansa estää tietojen keräämisen ja tallentamisen tulevaisuudessa evästeiden (kts. 2.12.2 yllä) avulla asentamalla opt-out -evästeen selaimeesi. Tämän evästeen nimi on "exactag_new_ccoptout" ja se aktivoidaan osoitteessa "m.exactag.com". Sitä ei pidä poistaa niin kauan kuin datan tallennusesto halutaan pitää voimassa. Jos haluat estää nimettömänä kerättyjen kävijätietojesi tallennuksen tulevaisuudessa, klikkaa tätä LINK asentaaksesi opt-out -evästeen.

2.12.5.2 Selaimen lisäosa (add-on)

Jos haluat estää tietojen käsittelyn sormenjälkiteknologian avulla, voit asentaa selaimeesi lisäosan (browser add-on), joka estää sormenjälkien keräämisen.

2.12.6  Me käytämme Exactag GmbH:n teknologiaa analysoidaksemme verkkosivustoamme ja voidaksemme jatkuvasti kehittää sen käyttöä. Tilastot auttavat meitä parantamaan tarjontaamme ja tekemään siitä mielenkiintoisemman sinulle, käyttäjälle. Kerätyt tiedot tallennetaan pysyvästi ja niitä analysoidaan salanimen alla. Tämän teknologian käytön laillinen perusta on Luku 6 Kappale (1) Lauseke 1 lit. f) DS-GVO.

2.12.7  Ilmoitus koskien kolmansia osapuolia: Exactag GmbH, Wanheimer Straße 68
40468 Düsseldorf, https://www.exactag.com/.

2.13 Akamai sisällönjakeluverkko (Content Delivery Network => CDN)

Käytämme Akamai Technologies GmbH:n (Parkring 20, 85748 Garching Germany) sisällönjakeluverkkoa parantaaksemme verkkosivustomme turvallisuutta ja suorituskykyä. Tämä vastaa laillisia intressejämme (GDPR:n artikkeli 6(1), kohta (f)). CDN on [maailmanlaajuisesti] hajautettu palvelinverkko, joka pystyy toimittamaan optimoitua sisältöä verkkosivun käyttäjälle. Tämän vuoksi Akamai saattaa prosessoida seuraavia henkilötietoja palvelimen lokitiedostoissa: IP-osoitteesi, avaamiesi sivujen verkko-osoitteet, käyntipäivä ja -aika, sijaintisi perustuen IP-osoitteeseesi ja Akamain palvelimen sijaintiin sekä telemetriatiedot (esim. hiiren klikkaukset, navigointipolut ja asiaan liittyvät selaintiedot).

Akamai on henkilökohtaisten tietojesi vastaanottaja ja toimii meidän puolestamme niiden prosessoijana. Tämä vastaa laillisia intressejämme, joihin viitataan GDPR:n artikkelin 6(1) kohdan (f) ensimmäisessä lauseessa, että emme itse toimi sisällönjakeluverkkona.

Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi prosessointia. Vastustuksen onnistuminen määritellään intressien tasapainottamisen puitteissa.

Tässä kappaleessa määritelty tietojen prosessointi ei ole lakisääteinen tai sopimuksenmukainen vaatimus. Verkkosivuston toiminnallisuutta ei voida taata ilman tietojen prosessointia.

Akamei ei säilytä henkilökohtaisia tietojasi kauempaa, kuin se on välttämätöntä kuvattuihin tarkoituksiin.

Lisätietoja siitä, miten vastustaa ja jättäytyä pois Akamain palveluista, löytyy osoitteesta: https://www.akamai.com/content/dam/site/en/documents/akamai/akamai-privacy-statement.pdf

Akamai on toteuttanut kansainvälistä tiedonsiirtoa koskevia määräystenmukaisuustoimenpiteitä. Tämä koskee kaikkia globaaleja aktiviteettejä, joissa Akamai prosessoi luonnollisten henkilöiden henkilötietoja EU:n alueella. Nämä toimenpiteet perustuvat EU:n standardisopimusehtoihin (SCC). Lisätietoja osoitteessa: \ https://www.akamai.com/us/en/multimedia/documents/akamai/akamai-pre-signed-eu-standard-contractual-clauses.pdf

2.14 Salesforce

Salesforce Sales Cloud. Data, jota meille välittyy verkkosivujemme kautta (esim. tilauslomakkeet ja rekisteröityminen uutislehden tilaajaksi), tallennetaan tällä hetkellä  Salesforce Sales Cloud (salesforce.com Germany GmbH, Erika-Mann-Str. 31, 80636 Munich, Saksa) -palvelimille (EU ja/tai UK) ja sitä käytetään tilausvahvistusten ja toimitusilmoitusten lähettämiseen. Salesforce pyrkii jatkuvasti ylläpitämään tarkoituksenmukaista tietosuojatasoa myös EU:n ulkopuolella tapahtuvan tietojen käsittelyn yhteydessä GDPR:n (yleiset tietosuojamääräykset) kohdan (b), artikkelin 46 (2) ja artikkelin 47 mukaisten sitovien sisäisten tietosuojamääräysten  (n.k. sitovat yritysmääräykset) avulla.

Salesforce Marketing Cloud. Me käytämme  Salesforce Marketing Cloud -palvelua uutiskirjeiden lähettämiseen, automatisoituihin sähköpostikampanjoihin (esim. tervetulotoivotukset) ja mainoskampanjoihin sosiaalisissa verkoissa. Tätä tarkoitusta varten uutislehden tilaajan tiedot siirretään Sales Cloud -palvelusta Marketing Cloud -palveluun. Tässä yhteydessä käytämme tiukkoja valtuutus- ja salauskonsepteja. Salesforce Marketing Cloud -data tallennetaan ja käsitellään Salesforcen palvelimilla USA:ssa. Salesforce sitoutuu ylläpitämään tarkoituksenmukaisen tietosuojatason myös EU:n ulkopuolella tapahtuvan tietojen käsittelyn yhteydessä käyttämällä sitovia sisäisiä tietosuojamääräyksiä GDPR:n (yleiset tietosuojamääräykset) kohdan (b), artikkelin 46 (2) ja artikkelin 47 mukaan (n.k. sitovat yritysmääräykset). Niinkutsutun "beacons and pixels" -toiminnon avulla saamme Marketing Cloudin kautta tietoa käyttäjien verkkokäyttäytymisestä. Keskustelutiedot tallennetaan Marketing Cloud -palvelussa ja liitetään suoraan käyttäjään niin, että voimme lähettää sinulle kohdennettua mainontaa, esim. sosiaalisten verkostojen kautta. Jos et suostu tähän, sinulla on mahdollisuus kytkeä personalisoitu mainonta pois päältä sosiaalisten verkostojen tiliasetuksissasi. Lisäksi voit myös käyttää uutislehteä tai ifm-käyttäjätiliäsi varten eri sähköpostiosoitetta kuin se, jota käytät sosiaalisen median tileilläsi.

Lisätietoja Salesforcen suorittamasta tietojen käsittelystä saat osoitteesta:

Salesforcen yksityisyyskäytäntö: https://www.salesforce.com/company/privacy/ and https://www.salesforce.com/privacy/regions/

Salesforcen GDPR-määräystenmukaisuus, erityisesti lähetettäessä dataa kolmansiin maihin (esim. USA): https://www.salesforce.com/content/dam/web/en_us/www/documents/legal/Agreements/EU-Data-Transfer-Mechanisms-FAQ.pdf

 

3.    Tietojesi siirto ja luovutus kolmansille osapuolille

Emme koskaan siirrä tietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.
Käytämme osittain kolmansien yritysten tukea sähköisessä tietojenkäsittelyssä. Kyse on luotettavista palveluntarjoajista, jotka olemme valinneet erittäin huolellisesti, ja he käsittelevät tietojasi määräystemme mukaisesti. Perusteena on EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 28. Palveluntarjoajamme ovat luonnollisesti sitoutuneet käsittelemään tietoja huolellisesti ja vain ohjeidemme sekä sovellettavien tietosuojasäännösten mukaisesti, eivätkä käytä millään tavoin tietoja omiin tarkoituksiinsa tai siirrä niitä kolmansille osapuolille.
Lisäksi saattaa ilmetä yksittäisiä tapauksia, joissa meillä on lakimääräinen velvoite toimittaa tietojasi eteenpäin viranomaisen määräyksestä, mikäli tätä vaaditaan lainvalvonnallisista syistä tai vaaratilanteen ehkäisemiseksi poliisin tai muiden viranomaisten toimesta. Siirron peruste on näissä tapauksissa EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 6, kappale 1, kohta (c).
Lisäksi saattaa ilmetä tapauksia, joissa tietojasi siirretään yhtiölain mukaisesti ifm electronic gmbh:n omistamille yrityksille (sivuliikkeet ja tytäryhtiöt) jotakin osiossa 2 mainittua tarkoitusta varten ja ifm-ryhmän sisäisestä työnjaosta johtuen.
Tietojen siirron tarkoitus on saada yritysryhmämme päämäärien tavoittelusta syntyvät tehtävät suoritettua strukturoidusti ja sisäisen työjakomme mukaisesti. Perusteena on tällöin EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 6, kappale 1, kohta1 (f).
Mikäli tässä yhteydessä henkilötietoja käsitellään maissa, jotka ovat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, suojaamme henkilötietosi siirtämällä ja käsittelemällä henkilötietojasi yritysryhmämme sisällä vain EU-komission määrittämien standarditietosuojalausekkeiden artiklaa 46, kappale 2, kohta (c) noudattaen. Tietosuojan vakiolausekkeet ovat luettavissa ja ladattavissa osoitteessa https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_de.

4.    Sinun oikeutesi

4.1    Sinulla on seuraavat oikeudet suhteessa meihin koskien omia henkilötietojasi:

  • oikeus saada tietää käsittelemmekö henkilötietojasi ja mitä henkilötietojasi käsittelemme
  • oikeus oikaista ja poistaa tietosi
  • oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
  • oikeus kieltää tietojen käsittely perustuen EU:n tietosuoja-asetuksen artiklaan 6, kappale 1, kohta 1 (f).
  • oikeus tiedon siirtoon.

4.2    Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle siitä, miten käsittelemme tietojasi.

5.    Sosiaalinen media

Käytämme verkkosivuja liiketoimintatarkoituksiin erilaisissa sosiaalisen median portaaleissa. Näiltä portaaleilta saamme tilastollisia arviointeja, jotka perustuvat niiden keräämiin tietoihin. Olemme osaltamme mukana määrittelemässä tämän tiedonkeruun tarkoitusperiä, joten myös meitä on pidettävä rekisterinpitäjänä sosiaalisen median operaattoreiden lisäksi.

Käytämme näitä sivuja antamaan tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme. Vuorovaikutus kanssasi kiinnostuneena osapuolena kertoo meille siitä, miten meihin ja meidän tuotteisiimme suhtaudutaan markkinoilla, ja se auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja tuotteitamme. Lisäksi nämä portaalit tarjoavat nopeita ja helppoja yhteydenottomahdollisuuksia, joten voit kiinnostuneena osapuolena osoittaa kysymyksesi suoraan meille ja me voimme puolestamme vastata niihin välittömästi.

Näiden tietojen käsittely on tarpeen meidän tärkeimpien laillisten intressiemme turvaamiseksi GDPR:n 6 kappaleen 1 kohdan f) mukaisesti.

Sosiaalisen median operaattoreiden alustojen kautta tapahtuva tietojenkäsittely suoritetaan sinun ja alustan ylläpitäjien välillä sovittujen yleisten ehtojen ja heidän tietosuojamääräystensä mukaisesti. Me vaikutamme vain rajoitetusti alustan ylläpitäjien tietojenkäsittelyyn. Jos et halua käyttää sosiaalisen median kanavia, voit luonnollisesti ottaa meihin yhteyttä ja löytää tietoa omalta verkkosivustoltamme.

Jos haluat lisätietoja sosiaalisen median portaalien tietojenkäsittelystä, käytä seuraavia linkkejä:

6.    Tietosuojaselosteen lisäykset  

Varaamme oikeuden tehdä lisäyksiä tähän tietosuojaselosteeseen milloin tahansa; tällöin vaikutukset koskevat tulevaisuutta. Nykyiseen versioon pääsee käsiksi verkkosivustollamme. Käy säännöllisesti verkkosivustollamme ja hanki itsellesi tietoa voimassa olevista tietosuojamääräyksistä.

Päivämäärä: 08.08.19