Produse

Senzori de pozitie

Senzori de pozitiePentru detectarea fara contact a pozitiei: senzori inductivi, capacitivi, magnetici si optici in cele mai diferite forme si executii.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Senzori de pozitie

Senzori de miscare si control

Senzori de miscare si controlSesizeaza miscarile – de la traductorul de rotatie pana la masurarea vitezei de rotatie si pana la evaluarea impulsului.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Senzori de miscare si control

Analiza de imagine industriala

Analiza de imagine industrialaSenzori Vision pentru utilizare industriala – atat in 2D cat si in 3D. Inclusiv cu evaluare integrata in carcasa compacta.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Analiza de imagine industriala

Tehnologie de siguranta

Tehnologie de sigurantaSenzori si relee de siguranta, autorizati cu certificari pana la cel mai inalt nivel de siguranta, cum ar fi categoria 4 conf. EN 954-1, EN ISO 13849 - 1 / PL e si SIL 3 conf. IEC 61508.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Tehnologie de siguranta

Senzori de proces

Senzori de procesSenzori de presiune, curent, temperatura si nivel de umplere pentru diferite utilitati. In plus evaluare semnal si monitorizare supapa.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Senzori de proces

Sisteme industriale de comunicatii

Sisteme industriale de comunicatiiAS-i dintr-o singura sursa: Pe langa master / gateways si module E/A, ifm electronic ofera si toate componentele pentru conceperea instalatiilor cu ajutorul AS-i.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Sisteme industriale de comunicatii

Sisteme de identificare

Sisteme de identificareSisteme RFID pentru productie si tehnica de transport, precum si pentru identificarea suporturilor pieselor de prelucrat si a produselor. In afara de acestea, cititor optic Multicode pentru coduri de bare 1D si 2D.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Sisteme de identificare

Sisteme de monitorizare stare

Sisteme de monitorizare stareRealtime Maintenance – cheia catre intretinerea orientata spre stare. Diagnoza utilajelor si a instalatiilor cu ajutorul monitorizarii vibratiilor si a altor caracteristici de proces.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Sisteme de monitorizare stare

Sisteme pentru utilaje mobile

Sisteme pentru utilaje mobilePentru utilizarea bruta: Sistemul de comanda ecomatmobile pentru utilajele de lucru mobile.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Sisteme pentru utilaje mobile

Tehnologia de conectare

Tehnologia de conectarePentru o conectare sigura: Conectori cu folosinta industriala, pentru diferite domenii de utilizare. De la M8, M12, M18 pana la conectori valve.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Tehnologia de conectare

Surse / Accesorii

Surse / AccesoriiLucruri mici, care conteaza: adaptoare, sisteme modulare de prindere si nu in ultimul rand elemente de retea, indispensabile pentru constructia eficienta a unei instalatii.
Apasati pentru afisarea caracteristicilor produsului Surse / Accesorii