Cifre si date

 

Masura si control -

De la fondarea companiei in 1969, ifm electronic gmbh si-a optimizat continuu procesele tehnologice in aproape toate domeniile industriale. ifm este unul dintre principalii producatori mondiali din industria auto.
  Cresterea vanzarilor   Cresterea numarului de angajati   Brevete
 
Cei peste 5500 de angajati din peste 70 de tari dezvolta si vand solutii pentru aproximativ 100.000 de clienti din industria producatoare de masini si alte industrii.

Portofoliul de produse

Unul dintre punctele forte ale ifm este portofoliul extrem de larg de produse, care nu include numai solutii standard, ci satisface si cerintele speciale din industriile individuale. Povestea de succes a afacerii de familie a inceput in 1969 odata cu inventarea senzorilor inductivi de proximitate pe baza tehnologiei filmelor. Astazi, marca comerciala „efector” este sinonima cu senzorii de pozitie si de fluide, cu sistemele de recunoastere a obiectelor si cu cele de diagnosticare si identificare. Marca „ecomat” reprezinta sisteme de retea si control.

Calitate „Fabricata in Germania”

ifm, o afacere de familie aflata la a doua generatie, avand sediul principal la Essen si o unitate de dezvoltare si productie la Tettnang pe lacul Constance, este strans legata de Germania ca si locatie industriala. Fabricat in Germania – 75% din cele 7844 de produse ale ifm sunt fabricate aici. Cei peste 600 de angajati care lucreaza in cercetare si dezvoltare, precum si stransa colaborare cu institutii de cercetare, universitati si tinere companii au generat peste 650 de brevete si aproximativ 440 de solicitari active de brevete/brevet precum si soluţii de produse inovatoare pentru nevoile viitoare. Aceste modalitati de abordare asigura calitatea constant inalta si durabilitatea inovatoare a intregii game de produse.

ifm – aproape de tine

O echipa de vanzari extrem de puternica care numara aproximativ 1200 de ingineri de vanzari la nivel mondial completeaza acest concept de succes. Acestia formeaza imaginea ifm, cunosc cerintele speciale de pe piata si caracteristicile specifice pentru fiecare tara si ofera sprijin individual pentru orice client. Aceasta strategie ofera ifm flexibilitatea unei afaceri de familie de dimensiuni medii alaturi de internationalitatea si forta inovatoare a unui grup de companii. Prin urmare, in 2015 ifm a atins o cifra de afaceri de 720 de milioane de €.