Yleisesitys

Paikannusanturit

PaikannusanturitKosketuksettomaan paikannukseen: Laaja valikoima erilaisia Induktiivisia, kapasitiivisia, magneettisia ja optisia antureita.
Siirry tuoteyhteenvetoon Paikannusanturit

Liikeanturit

LiikeanturitLiikkeen tunnistus – kulma-antureista pyörimisnopeuden valvonnan kautta aina pulssien käsittelyjärjestelmiin.
Siirry tuoteyhteenvetoon Liikeanturit

Teollisuuden konenäkö

Teollisuuden konenäköKonenäköanturit teollisuussovellutuksiin - sekä 2D- että 3D-tekniikalla. Kompakti - kokonainen järjestelmä yhdessä kotelossa
Siirry tuoteyhteenvetoon Teollisuuden konenäkö

Turvateknologia

TurvateknologiaTurva-anturit ja -releet, joilla hyväksynnät korkeimmille turvatasoille, kuten esim. kategoria 4 EN 954-1 mukaan, EN ISO 13849 - 1 / PL e ja SIL 3 IEC 61508 mukaan.
Siirry tuoteyhteenvetoon Turvateknologia

Prosessianturit

ProsessianturitPaine-, virtaus-, lämpötila- ja pinnankorkeusanturit erilaisille aineille. Lisänä signaalien käsittely ja venttiilien valvonta.
Siirry tuoteyhteenvetoon Prosessianturit

Väyläteknologia

VäyläteknologiaAS-i yhden pysähdyksen taktiikalla: Master-, gateway- ja I/O-modulien lisäksi ifm tarjoaa täyden valikoiman komponentteja AS-i-automaatiojärjestelmien rakentamiseen.
Siirry tuoteyhteenvetoon Väyläteknologia

Tunnistusjärjestelmät

TunnistusjärjestelmätRFID-järjestelmät tuotanto- ja kuljetinjärjestelmiin sekä työkalualustojen ja tuotteiden identifiointiin. Optinen multicode reader 1D-viivakoodien ja 2D-koodien lukemiseen.
Siirry tuoteyhteenvetoon Tunnistusjärjestelmät

Kunnonvalvontajärjestelmät

KunnonvalvontajärjestelmätReaaliaikainen kunnossapito – avain ennakoivaan kunnossapitoon. Koneiden ja laitteiden diagnosointi tärinän ja muiden prosessisuureiden valvonnan avulla.
Siirry tuoteyhteenvetoon Kunnonvalvontajärjestelmät

Liikkuvan kaluston järjestelmät

Liikkuvan kaluston järjestelmätVaikeisiin käyttöolosuhteisiin: ecomatmobile -ohjausjärjestelmä liikkuviin työkoneisiin.
Siirry tuoteyhteenvetoon Liikkuvan kaluston järjestelmät

Liitinteknologia

LiitinteknologiaLuotettavaan kytkentään: Teollisuusyhteensopivat liitinkaapelit erilaisille sovellutusalueille. Saatavana mm. M8, M12, M18 ja venttiilipistokkeet.
Siirry tuoteyhteenvetoon Liitinteknologia

Jännitelähteet / Tarvikkeet

Jännitelähteet / TarvikkeetPieniä asioita, joilla on merkitystä: adapterit, asennussarjat, kiinnikkeet ja jännitelähteet ovat asennustehokkuuden kannalta korvaamattomia.
Siirry tuoteyhteenvetoon Jännitelähteet / Tarvikkeet