Lukuja ja tietoja

 

Mittaus- ja ohjausteknologia -

perustamisestaan lähtien vuodesta 1969 ifm electronic on osallistunut jatkuvasti teknisten prosessien optimoimointiin melkein kaikilla teollisuudenaloilla.
  Liikevaihdon kehitys   Henkilöstön kehitys   Patentit
 
Tänään ifm on yksi maailman johtavista automaatioteknologian valmistajista. Yli 5500 työntekijää yli 70 maassa kehittää ja myy ratkaisuja n. 100000 koneenrakennusteollisuuden ja muiden teollisuudenalojen parissa toimivalle asiakkaalle.

Tuotevalikoima

Yksi ifm:n vahvimmista puolista on poikkeuksellisen laaja tuotavalikoima, joka kattaa standardiratkaisujen lisäksi myös monien yksittäisten teollisuudenalojen erikoisvaatimukset. Tämän perheyrityksen menestystarina alkoi vuonna 1969 induktiivisen anturin ja filmiteknologian kehittämisellä. Tänä päivänä tuotemerkki "efector" on melkeinpä synonyymi paikannus- ja prosessiantureille sekä tunnistus-, diagnostiikka ja identifiointijärjestelmille. Tuotemerkillä "ecomat" tarkoitetaan väylä- ja ohjausjärjestelmiä.

Laatu "Made in Germany"

Toisen sukupolven perheyrityksenä, jonka konsernipääkonttori on Essenissä ja tuotekehitys- ja tuotantolaitokset Tettnangissa Lake Constancen alueella, ifm liitetään kiinteästi Saksaan ja sen teollisuuteen. Made in Germany – 75 % kaikkiaan 7844 ifm-tuotteesta on valmistettu täällä. Tutkimuksen ja tuotekehityksen parissa työskentelevät yli 600 työntekijää ja läheinen yhteistyö tutkimuslaitosten, korkeakoulujen ja nuorten yritysten kanssa on tuottanut yli 650 patenttia, n. 440 aktiivista patenttia / patenttihakemusta ja innovatiivisia tuotteita huomispäivän tarpeisiin. Nämä tekijät varmistavat jatkuvan korkean laadun ja innovatiivisen voiman koko tuotevalikoimalle.

ifm – close to you

Poikkeuksellisen vahva, 1200 myynti-insinööristä koostuva maailmanlaajuinen myyntiryhmä täydentää menestyksekästä konseptia. He antavat ifm:lle kasvot, tuntevat markkinoiden erikoistarpeet ja maakohtaiset ominaisuudet ja antavat yksilöllistä tukea jokaiselle asiakkaalle. Tämän strategian ansiosta ifm:ssä yhdistyvät keskikoisen perheyrityksen joustavuus ja yritysryhmän tuottama kansainvälisyys ja innovatiivinen voima. Näillä eväillä ifm saavutti vuonna 2015 yli 720 milj. euron liikevaihdon.