Napajalniki moči / pribor

Napajalniki moči

Napajalniki močiAS-i preklopno omrežje je potreben in funkcijsko važen sestavni del mreže vmesnika AS-i. V skladu s specifikacijo AS-i proizvaja regulirano izhodno enosmerno napetost med 29,5 V in 31,6 V. Vsi mrežni deli izpolnjujejo zahteve PELV EN 50178 in EN 60204.
IzbirnikPreglednica sistema

Osnovni pribor za montažo

Osnovni pribor za montažoPravilna montaža senzorja je konec koncev odločilna za funkcioniranje stroja.
ifm electronic ponuja kompletni asortiment pritrdilnega pribora, ki omogoča enostavno in zanesljivo montažo.
Poleg posameznih komponent kot so pritrdilni kotniki, matice in pritrdilne objemke skrbijo premišljeni montažni kompleti za stroškovno ugodne, hitre in fleksibilne montažne rešitve.
Preglednica sistema

Prilagodljivi montažni sistemi

Prilagodljivi montažni sistemiifm nudi celoten komponentni sistem montažnih setov, enostavnih za uporabo, ki Vam olajšajo montažo senzorjev in reflektorjev.
Rešitve se sestojijo iz cilindričnega vpenjala, ki se pritrdi z enim samim vijakom, zanesljivo drži senzorje na mestu in sočasno omogoča pomičnost v vseh oseh.
Medtem ko so uporabljeni senzorski montažni elementi odvisni od izvedbe senzorja, se cilindrična vpenjala lahko montirajo na tri različne načine: na okroglih profilih in drogih, na ravnih površinah in na aluminijskih profilih, ki so običajni v industriji.
IzbirnikPreglednica sistema

Pribor za opto-električne senzorje

Pribor za opto-električne senzorjeRavno pri optičnih senzorjih je kvaliteta pritrditve in uporabljenega pribora zelo važna za zanesljivost celotnega senzorskega sistema.
Poleg primernih reflektorjev, pritrdilnih kotnikov, montažnih kompletov, zaslonk in leč najdete tukaj tudi primerne optične vodnike in posebna držala.
Preglednica sistema

Pribor za magnetne senzorje

Pribor za magnetne senzorjePoleg montažnih in pritrdilnih možnosti po meri nudi ifm tudi različne dušilne magnete.
Preglednica sistema

Pribor za senzorje za cilindre

Pribor za senzorje za cilindreZa cilindrska stikala nudi ifm pribor po meri za priključitev cilindrskih stikal na različne tipe pnevmatskih cilindrov.
Preglednica sistema

Pribor za sisteme za povratno javljanje ventilov

Pribor za sisteme za povratno javljanje ventilovZa cilindrična stikala in senzorje ventilov nudi ifm poleg primernih montažnih rešitev tudi poseben pribor za varno delovanje brez obrabe.
Dušilni magneti in preklopni nastavki (pucki) so optimalno usklajeni s senzorji in jamčijo največjo možno zanesljivost varnost delovanja.
Preglednica sistema

Pribor za AS-Interface

Pribor za AS-InterfaceObsežen pribor za začetek obratovanja, diagnozo in električno inštalacijo varuje uspešnost vmesnika AS-Interface.
Raznovrstnost spodnjih delov EMS dopušča uporabo ploskega kabla AS-i, zaslonjenega ali nezaslonjenega okroglega kabla. Odcepi ploskega kabla so na razpolago za stroškovno ugodno razdelitev vodila, kakor tudi za hitro priključitev naprav z okroglim kablom ali vtičnim spojnikom M12. Software, literatura in eAS-i tester za prepoznavanje in dokumentacijo motenih podatkovnih sporočil zaokrožajo program.
Preglednica sistema

Pribor za krmilne sisteme

Pribor za krmilne sistemeMontažni material in pripomočki za krmilni sistem ecomatmobilni.
Preglednica sistema

Pribor za identifikacijske sisteme

Pribor za identifikacijske sistemeIdentifikacijske oznake (ID-tags) za sisteme RFID ifm Najrazličnejše različice in izvedbe za širok spekter identifikacijskih nalog.
Preglednica sistema

Razni dodatki

Razni dodatkiTukaj najdete matice, zaporne kapice, montažna podnožja, označevalne ploščice in druge dele, ki se dobijo tudi posebej.
Preglednica sistema