Industrijska vizualizacija

Slikovni - "Vision" senzorji

Slikovni - Naprava z intregrirano svetlobo in odbelavo signala je v mocnem ohisju primirno zu industrijo. Elektronsko oko za prisotnost, popolnost, pozicijo in kvalitetna kontrola kokor tudi locevanje predmetov.
Preglednica sistema

3D senzorji

3D senzorjiSenzor efector pmd 3d je prvi industrijski 3D-senzor, ki z enim pogledom prostorsko zazna predmete. Vsaka slikovna točka te matrice oceni razdaljo do predmeta. Podoba predmeta na matrici in pripadajoče vrednosti razdalje ustrezajo 3D-sliki. Vgrajena analiza omogoča natančno oceni različnih stanj predmeta ali scene prek prostorskega zaznavanja prostornine, razdalje ali ravni polnjenja.
Preglednica sistemaNovi produkti

3D kamere

3D kamereKamera pmd 3d zaznava prostorske dimenzije scen in predmetov z enim samim pogledom. V nasprotju z laserskimi skenerji ne potrebuje premičnih komponent in je zato robustna in se ne obrabi. Princip delovanja je enak kot pri 3D-senzorju. Poleg 3D-slike razdalje podaja kamera tudi sivo sliko scene. Kombinacija teh slik omogoča prosto programiranje načinov uporabe za različne aplikacije s pomočjo programske opreme Development Kits.
Preglednica sistema

Osvetlitev

OsvetlitevVery slim backlights for generating a precise silhouette. Versions with red light or infrared light available. Continuous operation or pulse mode with 4-fold light intensity.
Preglednica sistema