Nätaggregat / tillbehör

Nätaggregat

NätaggregatAS-i switchade nätaggregat är en nödvändig beståndsdel i ett AS-interfacenätverk. De genererar en reglerad DC utgångsspänning mellan 29.5 V och 31.6 V enligt AS-i specifikationen. Alla nätaggregat uppfyller PELV-föreskrifterna för EN 50178 och EN 60204.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

Tillbehör för montering och fastsättning

Tillbehör för montering och fastsättningKorrekt montering av givaren är avgörande för maskinfunktionen.
ifm electronic erbjuder ett komplett utbud av monteringstillbehör för enkel och säker montering.
Utöver individuella komponenter såsom vinkelfästen, muttrar och monteringsklämmor finns även speciella montageset som medger billiga, snabba och flexibla monteringslösningar.
SystemöversiktProduktnyheter

Inställningsbara monteringstillbehör

Inställningsbara monteringstillbehörifm erbjuder ett komplett komponentsystem med lättanvända monteringsset som gör installationen av givare och reflektorer enklare för dig.
Lösningarna består av ett klämfäste, fastsatt med enbart en skruv, som håller givarna säkert på plats och som garanterar fri rörlighet i alla riktningar.
Eftersom monteringstillbehören som används beror på givartypen, kan klämfästet monteras på tre olika sätt: montering på rundprofil, montering på yta och montering på aluminiumprofiler som är vanliga inom industrin.
SökguideSystemöversikt

Tillbehör för fotoceller

Tillbehör för fotocellerSpeciellt för fotoceller är kvaliteten på montaget och tillbehören av stor betydelse för hela givarsystemets pålitlighet.
Utöver passande reflektorer, vinkelfästen, montageset och linser, kan du hitta lämplig fiberoptik och specialfixturer här.
SystemöversiktProduktnyheter

Tillbehör för magnetgivare

Tillbehör för magnetgivareFörutom den anpassade installationen och flertalet fästanordningar erbjuder ifm också olika dämpningsmagneter.
Systemöversikt

Tillbehör för cylindergivare

Tillbehör för cylindergivareifm erbjuder skräddarsydda tillbehör för anpassning av cylindergivare till olika typer av pneumatiska cylindrar.
Systemöversikt

Tillbehör för ventilsvar

Tillbehör för ventilsvarFör cylinder- och ventilgivare erbjuder ifm lämpliga monteringslösningar och specialtillbehör för snabb och slitagefri funktion.
Dämpningsmagneter och indikeringspuckar har anpassats optimalt för givarna och erbjuder högsta pålitlighet.
Systemöversikt

Tillbehör för AS-Interface

Tillbehör för AS-InterfaceDet omfångsrika tillbehörsprogrammet för idrifttagande, diagnos och elinstallation garanterar fördelarna av AS-interface.
Tack vare ett stort utbud av EMS-underdelar kan AS-i-flatkablar och skärmade eller oskärmade rundkablar användas. Flatkabelövergångar ger kostnadseffektiv fördelning av bussar och möjliggör snabb anslutning av enheter via rundkabel eller M12-kontakt. Programvara, litteratur och eAS-i-tester för registrering och dokumentation av störda datatelegram fullbordar tillbehörsprogrammet.
Systemöversikt

Tillbehör för styrsystem

Tillbehör för styrsystemMonteringsmaterial och hjälpmedel för styrsystemet ecomatmobile.
Systemöversikt

Tillbehör för identifikationssystem

Tillbehör för identifikationssystemID-taggar för ifm RFID-system. Olika utföranden och byggformer för ett brett spektrum av identifikationsuppgifter.
Systemöversikt

Diverse

DiverseMuttrar, skyddskåpor, monteringssocklar, skyltar och andra delar som också beställs separat hittar du här.
Systemöversikt