Anslutningsteknik

Anslutningskablar med honkontakt

Anslutningskablar med honkontaktKabelkontakter används huvudsakligen för anslutning av givare. Kontakter och material av hög kvalitet garanterar pålitliga elektriska anslutningar.
Utöver ett brett utbud av standardprodukter, erbjuder ifm också utföranden utan silikon och halogen, utföranden för hygieniska applikationer, för applikationer i kontakt med kyl- och smörjmedel samt utföranden för svetsapplikationer.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

Anslutningskablar med hankontakt

Anslutningskablar med hankontaktKabelkontaker används huvudsakligen för anslutning till splitterboxar och moduler. Stiftkontakter och material av högsta kvalitet garanterar pålitliga anslutningar.
Utöver ett brett utbud av standardprodukter, erbjuder ifm också utföranden utan silikon eller halogen, utföranden för hygienområden, för applikationer i kontakt med kylmedel och smörjmedel, liksom för svetsapplikationer.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

Jumperkablar

JumperkablarAnslutnings-/jumperkablar är försedda med en han- och en honkontakt. De används för anslutning av givare till splitterboxar och moduler. Kontakter av hög kvalitet och bra material garanterar pålitliga elektriska anslutningar.
Utöver ett brett utbud av standardprodukter, erbjuder ifm också utföranden utan silikon och halogen, utföranden för hygienområden, för applikationer i kontakt med kyl- och smörjmedel liksom för svetsapplikationer.
SökguideSystemöversikt

Splitterboxar

SplitterboxarSplitterboxar möjliggör anslutning av flera givare och överföringen av motsvarande signaler samt spänningsmatar via en flerledarkabel. Detta underlättar installation och kabeldragning avsevärt.
Utöver splitterboxar med ingjuten kabel, finns utföranden med centralkontakt också tillgängliga.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

Chassikontakter -hona

Chassikontakter -honaMed adapterkontakter kan stickkontaktsanslutningar dras genom höljen eller kontrollskåp.
SökguideSystemöversikt

Chassikontakter -hane

Chassikontakter -haneKontaktadaptrar används huvudsakligen för att anpassa givare med kabelförskruvning till stickkontaktsanslutning.
De skruvas in i höljet i stället för den befintliga kabelförskruvningen och ansluts till befintliga anslutningsklämmor.
SökguideSystemöversikt

Y-kopplingskablar

Y-kopplingskablarY-anslutningskablar används för signaldistribution och anslutning av två enheter till en kontakt.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

COMBICON-kontakter

COMBICON-kontakterMed COMBICON-anslutningar har du både fördelen av en servicevänlig stickanslutning och anslutningsmöjlighet via beprövad skruv- resp. klämanslutningsteknik.
De är standardanslutningar i många av ifm:s elektroniska utvärderingsenheter, nätaggregat och AS-i-masters
Systemöversikt