Industriell kommunikation

AS-Interface controllers / gateways

AS-Interface controllers / gatewaysAS-i-controller och gateways innehar AS-i master-funktioner och är därför en viktig del av AS-i nätverk. Dessa komponenter sitter oftast i ett kontrollskåp och tillhandahåller datakommunikation. Ett brett urval av produkter säkerställer att man kan hitta lösningar till de flesta olika applikationer. En integrerad CoDeSys-programmerbar PLC gör att AS-i controllers också kan användas som kompletterande eller självständigt styrsystem.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

AS-Interface nätdon / jordfelsövervakning

AS-Interface nätdon / jordfelsövervakningAS-i behöver särskilda AS-i-nätaggregat för strömförsörjning av AS-i-modulerna och de anslutna in- och utgångarna, samt för att kommunicera. AS-i-nätaggregaten ger en icke-jordad spänning som är särskilt lämplig för kommunikation okänslig mot störningar, speciellt i en industriell miljö. Med hjälp av jordfelsmonitorer kan installationen kan övervakas för att upptäcka jordproblem.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

AS-Interface I/O-moduler

AS-Interface I/O-modulerI/O-modulerna är decentraliserade in-och utgångsmoduler för AS-i interface för anslutning av digitala och analoga in- och utgångar. Olika applikationer har olika krav på I/O-modulerna vad avser kapslingsklass, tålighet och material som används. Produktsortimentet omfattar kretskortslösningar, moduler för kopplingsskåp och I/O-moduler med kapslingsklass IP69K.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

AS-Interface airboxar för pneumatik

AS-Interface airboxar för pneumatikAS-i AirBoxar är kompakta pneumatiska ventiler, kompletterade med ingångar för digital återkoppling. De är inbyggda i ett ClassicLine-hölje och kompatibla vad gäller utrymme och montering. AS-i-anslutningen sker via de vanliga underdelarna för flatkabeln eller rundkabeln. 3/2-vägs, 4/2-vägs, 5/2-vägs och 5/3-vägs ventiler finns tillgängliga.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

AS-Interface givare

AS-Interface givareIntelligenta AS-i-givare har direkt integrerad bussaktivering. Därmed kan de anslutas direkt till den gula kabeln. Vid sidan av ren givarinformation kan även andra diagnosdata kostnadseffektivt överföras och utvärderas via AS-i-bussgränssnittet.
SökguideSystemöversikt

AS-Interface för ventiler och ställdon

AS-Interface för ventiler och ställdonVentilstyrningar för pneumatiska ställdon kan i regel monteras direkt på de flesta ställdon tack vare de standardiserade mekaniska gränssnitten. De innehåller två induktiva givare för positionsavkänning, en- eller två utgångar för styrning av pilotventilen och en AS-i-slav.
Systemöversikt

AS-Interface förlängning

AS-Interface förlängningDet finns olika möjligheter att förlänga AS-i kabeln. De specificerade etthundra meterna kan i extremfall utökas upp till 1000m.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

AS-Interface Safety at Work

AS-Interface Safety at WorkDen sofistikerade AS-i-teknologin och avancerade diagnostiska funktioner erbjuder hög tillförlitlighet och tillgänglighet. "Safety at Work" utgör förlängningen av AS-interface för säkerhetsrelaterade komponenter. Säkerhetskomponenter för Performance Level e enligt EN ISO 13849-1 (IEC 61508 / SIL 3) kan anslutas till AS-i.
SökguideSystemöversikt

Fältbussar

Fältbussarifm AS-i gateways tillhandahåller lösningar för fältbussar som Profibus, Profinet, Ethernet / IP, DeviceNet, EtherCAT och CANopen. Dessa gateways fungerar som fältbuss-slavar och använder AS-interface som en intelligent matare för informations-motorvägen.
Systemöversikt

IO-Link-komponenter

IO-Link-komponenterIO-Link är en tillverkar- och fältbussoberoende standard. Denna möjliggör utbyte av I/O-användardata och parameterdata mellan ett styrsystem och IO-Linkkompatibla enheter såsom givare och ställdon med diagnostikfunktioner.
En AS-interface / I/O-Link gateway möjliggör användandet av IO-Linkfunktionalitet inom AS-interface.
SystemöversiktSystembeskrivning - IO-Link-komponenterProduktnyheter