Givare för rörelseövervakning

Pulsgivare

PulsgivarePulsgivare använder sig av beröringsfri optoelektronisk detektering. En pulsskiva lätt monterad på axeln garanterar denna detektering.
Genom höga impulstal (upp till 10.000 pulser per varv) kan linjära avstånd omvandlas till mindre än en millimeter.
SökguideSystemöversiktProduktnyheter

Varvtalsgivare

VarvtalsgivareVarvtalsgivare integrerar varvtalsdetektering och övervakning i en enhet. Sensorhuvudet fungerar enligt principen för den induktiva beröringsfria givaren. Sensorn detekterar påverkande metallytor på en roterande maskin. Den inbyggda utvärderingen omvandlar denna information till rotationshastighet. Om denna hastighet är högre eller lägre än den inställda min-/max-hastigheten, aktiveras den elektroniska utgången.
SystemöversiktProduktnyheter

Lutningsgivare

LutningsgivareBusskompatibla, 2-axliga lutningsgivare med ett inbyggt CANopen-interface används för vinkel- och positionsdetektering på mobila arbetsmaskiner. Typiska användningsområden är till exempel positionsdetektering av plattformar eller nivåreglering av mobila lyftkranar. Dessutom finns det lutningsgivare med binära eller analoga slutsteg för anslutning direkt till controller eller I/O-moduler.
SystemöversiktProduktnyheter

System för pulsutvärdering

System för pulsutvärderingHela produktfamiljen inbegriper analoga och digitala pulsutvärderingssystem för hastighets-, slirnings- och riktningsövervakning, frekvens-till-ström-omvandlare, räknare och digitala displayer liksom reläer och displayer för analoga standardsignaler.
SystemöversiktProduktnyheter