Surse / Accesorii

Surse de alimentare

Surse de alimentareComponente reţea AS-i sunt o componentă necesară şi importantă funcţionării reţelei interfaţă AS-i. Ele produc conform specificaţiei AS-i o tensiune continuă reglată între 29,5 V şi 31,6 V. Toate componentele de reţea îndeplinesc cerinţele EN 50178 şi EN 60204.
SelectorPrezentare generala de sistem

Accesorii pentru montaj

Accesorii pentru montajMontarea corectă a senzorului este în final decisivă pentru funcţionarea maşinii.
ifm electronic oferă un sortiment complet de accesorii de montare, care fac posibilă montarea simplă şi sigură.
Pe lângă componentele precum unghi de fixare, piuliţe şi brăţări de fixare, seturile de montare bine stabilite asigură soluţii de montare rapide şi flexibile.
Prezentare generala de sistem

Sisteme ajustabile de montaj

Sisteme ajustabile de montajifm oferă un sistem de componente complet format din seturi de montaj simple, care vă fac mai simplă montarea de senzori şi reflectori.
Soluţiile constau dintr-un cilindru clemă, care este montat cu un singur şurub care ţine senzorii siguri pe poziţie şi concomitent asigură mobilitatea liberă în toate axele.
În timp ce elementele de montare utilizate ale senzorilor sunt dependente de forma senzorilor, cilindrii clemă pot fi montaţi în trei moduri diferite: Pe profile rotunde şi bare, pe suprafeţe şi pe profiluri de aluminiu uzuale în industrie.
SelectorPrezentare generala de sistem

Accesorii pentru senzori optici

Accesorii pentru senzori opticiTocmai la senzorii optici calitatea fixării şi a accesoriilor utilizate este de mare importanţă pentru siguranţa întregului sistem de senzori.
Pe lângă reflectorii adecvaţi, unghirile de fixare, seturilor de montaj, diafragmelor şi lentilelor, găsiţi aici şi fibrele optice şi suporturile de fixare speciale.
Prezentare generala de sistemNoutati

Accesorii pentru senzori magnetici

Accesorii pentru senzori magneticiIn plus fata de accesoriile de montaj si instalarea personalizata, ifm ofera deasemenea o gama variata de magneti tinta.
Prezentare generala de sistem

Accesorii pentru senzori de pozitie a cilindrului

Accesorii pentru senzori de pozitie a cilindruluiifm ofera accesorii personalizate senzorilor de cilindii pentru diferite tipuri de cilindrii pneumatici.
Prezentare generala de sistem

Accesorii pentru sisteme de control valve

Accesorii pentru sisteme de control valvePentru comutatorii cilindrici şi senzori supapă, ifm oferă pe lângă soluţiile adecvate de montare şi accesorii speciale pentru operarea sigură şi fără uzură.
Magneţi de amortizare şi came de comutare (Pucks) au fost determinaţi optim la senzori şi oferă o măsură maximă în siguranţa şi securitatea operării.
Prezentare generala de sistem

Accesorii pentru interfata AS-i

Accesorii pentru interfata AS-iAccesoriile ample pentru punerea în funcţiune, diagnosticarea şi instalarea electrică asigură succesul interfeţei AS-i.
O multitudine de subcomponente EMS permit utilizarea de cablu plat AS-i, cablu rotund ecranat sau neecranat. Cablul plat este pentru distribuirea la costuri convenabile a bus-ului, precum şi pentru conectarea rapidă a aparatelor cu cablu rotund sau conector M12. Software, literatură şi eAS-i-Tester pentru recunoaşterea şi documentarea telegramelor de date deterioarate întregesc programul.
Prezentare generala de sistem

Accesorii pentru sisteme de control

Accesorii pentru sisteme de controlMaterial de montare şi materiale auxiliare pentru sistemul de comandă ecomatmobile.
Prezentare generala de sistem

Accesorii pentru sisteme de identificare

Accesorii pentru sisteme de identificareTaguri ID pentru sistemele RFID de la ifm. Diferite versiuni si forme pentru un domeniu larg de posibilitati de identificare.
Prezentare generala de sistem

Diverse

DiversePiuliţe, buşoane de închidere, soclu montaj, plăcuţă de inscripţionare şi alte componente, care se obţin şi separat, găsiţi aici.
Prezentare generala de sistem