Sisteme pentru utilaje mobile

Sisteme de control de baza

Sisteme de control de bazaSistemul Basic Control ecomatmobile are o constructie modulara, este usor de instalat / operat si este optimizat ca si cost. Pe langa functiile de control asigura si solutii pentru cablare si protectie. In plus, un modul pentru vizualizare grafica asigura indicarea mesajelor din sistem si instrumente simple de afisare.
Prezentare generala de sistem

Sisteme de control mobile

Sisteme de control mobilePlatforma sistemului de comandă ecomatmobile: familia performantă Controller.
Programarea liberă şi posibilităţile multiple de configurare fac posibilă utilizarea în cele mai diverse aplicaţii.
Prezentare generala de sistemNoutati

Module I/O

Module I/OModule decentralizate E/A pentru utilizarea în sistem bus CANopen. Vizibil mai puţin consum de cablare, deoarece se montează exact acolo unde ajung semnalele.
Configurarea flexibilă a intrărilor şi ieşirilor face posibilă o utilizare universală şi reduce costurile administrării depozitului.
Prezentare generala de sistem

Modul de comunicare / display

Modul de comunicare / displayDisplay-uri apte de grafică, programare liberă conform IEC 61131 şi multiple interfeţe caracterizează aparatele de dialog.
Interfaţa utilizator confortabilă pentru service şi deservirea maşinilor – aparatele de dialog ale sistemului de comandă ecomatmobile.
Prezentare generala de sistemNoutati

Camere

CamereIn aproape toate utilajele de lucru mobile, utilizatorii folosesc astazi display-uri pentru afisarea informatiilor despre utilaje. In acelasi timp, sistemele de camera monitorizeaza domeniile de lucru. Aici se utilizeaza noul sistem de camera O2M. Structura sa robusta este conceputa pentru conditii extreme de utilizare.
Prezentare generala de sistem

Unitati de diagnostic si service

Unitati de diagnostic si serviceDetectarea datelor de diagnosticare - bazate pentru un concept de întreţinere de la distanţă şi monitorizare performant şi la preţuri convenabile.
Reducerea costurilor de service şi reducerea timpurilor de repaos la dereglări constituie avantaje esenţiale ale acestei tehnologii.
Prezentare generala de sistem

Convertoare de semnal

Convertoare de semnalSoluţia problemelor în cazuri speciale şi în cazuri de excepţie. Transformator de semnal pentru adaptarea de semnale senzor şi actuatori la intrările şi ieşirile modulelor de comandă sau CANopen.
Prezentare generala de sistem

Senzori

SenzoriDe la senzorul de înclinare CAN-Bus sau analogic, prin comutatori inductivi de proximitate, până la senzor de presiune mobil.
Senzorii sistemului ecomatmobile sunt siguri în operare în condiţii extreme din maşinile de lucru mobile.
Prezentare generala de sistem