Sisteme de monitorizare stare

Sisteme de monitorizare a vibratiilor

Sisteme de monitorizare a vibratiilorEfector octavis este un sistem simplun de implementat, ce monitorizeaza vibratiile si efectueaza automat diagnoza masinii, direct pe masina. Conditia masinii este trimisa PLC-ului sau sistemului SCADA. Efectueaza cerintele principale pentru monitorizarea moderna masinilor: compatibilitate, modularitate si configurare transferabila.
Prezentare generala de sistemNoutati

Debitmetre pentru aer comprimat

Debitmetre pentru aer comprimatefector metris este utilizat pentru masurarea aerului comprimat. Dinamica inalta in masurare impreuna cu acuratetea ridicata si un timp de raspuns rapid fac utila folosirea lui in aplicatii de la detectie scurgeri pana la masurarea operationala a consumului. Multiple posibilitati de utilizare ale semnalelor de debit si temperatura permit adaptarea aprope universala la procese sau sisteme de control.
Prezentare generala de sistem

Debitmetre pentru apa

Debitmetre pentru apaEfortul de a reduce consumul de apa, presupune cunostinte referitor la consumul curent. Sistemele de masura ale debitelor de tip magneto-inductiv sau ultrasonic pot fi deasemenea utilizate in aplicatii pe circuite de apa potabila datorita formei compacte. Utilizarea pe instalatiile de alimentare apa potabila este asigurata de materialele de fabricare certificate. Numeroasele posibilități de furnizare a valorilor măsurate pentru debit si temperatura permit adaptarea universala la proces si la sistemele de control.
Prezentare generala de sistem

Senzori de monitorizare a calitatii uleiului

Senzori de monitorizare a calitatii uleiuluiPentru detectia la timp a continutului ridicat de apa in lubrifianti si uleiuri este folositoare monitorizarea continua a umiditatii din mediu utilizand un senzor .
Senzorul masoara umiditatea relativa din ulei in domeniul 0...100 % cu ajutorul unui element capacitiv de masurare. Pe langa umiditatea relativa, senzorul ofera deasemenea temperatura mediului ca si semnal analogic.
Prezentare generala de sistem