Sisteme industriale de comunicatii

Controler AS-i / poarta

Controler AS-i / poartaPortile si controlerele AS-i au functionare AS-i master si sunt, astfel o componenta elementara a retelelor AS-i. Aceste componente sunt, de obicei, in tablol de control si asigura comunicatiile de date. Gama larga de produse asigura integrarea in diferite aplicatii. PLC-ul integrat programabil CoDeSys, permite controlerelor AS-i sa fie utilizate ca si sistem de control suplimentar sau independent.
SelectorPrezentare generala de sistemNoutati

Surse de alimentare pentru interfete AS-i / monitoare pentru impamantare

Surse de alimentare pentru interfete AS-i / monitoare pentru impamantareAS-i needs special AS-i power supplies for the communication and the voltage supply of the AS-i modules and the connected inputs and outputs (partly). They supply an unearthed voltage that is in particular suitable for communication insensitive to interference, in particular in industrial environments. By means of earth fault monitors the installation can be monitored for earthing problems. Sistemul AS-i are nevoie de surse speciale AS-i de tensiune, atat pentru comunicatie cat si alimentarea modulelor AS-i si a intrarilor/iesirilor conectate. Aceste surse produc o tensiune neimpamantata care este in special potrivita pentru comunicatii insensibile la interferente, pentru medii industriale. Cu ajutorul monitoarelor de erori la impamantare, instalatia poate fi monitorizata pentru probleme legate de impamantare.
SelectorPrezentare generala de sistem

Interfata AS-i pentru module I/O

Interfata AS-i pentru module I/OModulele I/O sunt module de intrari si iesiri, descentralizate de interfata AS-i pentru conectarea intrarilor si iesirilor digitale, respecitv analogice. Diferitele aplicatii au cerinte variate in ceea ce priveste clasa de protectie, rezistenta si materialele utilizate. Portofoliul de produse cuprinde solutii PCB, module pentru montat in tabloul de comanda si module cu clasa de protectie IP69K.
SelectorPrezentare generala de sistemNoutati

AirBoxes AS-i pentru actionare pneumatica

 AirBoxes AS-i pentru actionare pneumaticaAS-i AirBox sunt valve pneumatice compacte, controlate de semnal de intrare digital. Sunt integrate in carcasa de tip calsic si compatibile ca si spatiu si montaj. Conectarea AS-i se face prin cablu plat AS-i sau cablu rotund. Sunt valabile valve cu 3/2-cai, 4/2-cai, 5/2-cai and 5/3-cai
SelectorPrezentare generala de sistem

Senzori cu interfata AS-i

Senzori cu interfata AS-iSenzori AS-i inteligenţi cu conectarea bus direct integrată. Astfel pot fi conectaţi direct la cablul galben. In interfata bus AS-i se afla, pe langa informatia furnizata de senzor si alte date de diagnosticare care pot fi transmise si evaluate la preturi convenabile.
SelectorPrezentare generala de sistem

Dispozitive AS-i pentru valve si actuatoare

Dispozitive AS-i pentru valve si actuatoareComanda supapelor pneumatice pentru actionarea vanelor pilotate rotitoare, pe care pot fi montate accesorii mecanice pentru determinarea sigura a pozitiei de inchis/deschis. Ele contin doi senzori inductivi pentru confirmarea pozitiei, intrarii sau iesirii pentru comanda supapei pilot si un slave AS-i.
Prezentare generala de sistem

Extensie pentru interfata AS-i

Extensie pentru interfata AS-iExistă diverse posibilităţi de prelungire a conductei AS-i. Cei o sută de metri specificaţi se pot prelungi în cazuri extreme până la 1000 m.
SelectorPrezentare generala de sistem

Interfata AS-i pentru siguranta la locul de munca

Interfata AS-i pentru siguranta la locul de muncaTehnologia avansata AS-i si posibilitatea diagnosticarii extinse ofera fiabilitate mare in functionare . "Safety at work" reprezinta extensia interfetei AS-i cu ajutorul componentelor safety. Componentele safety ce se pot conecta la interfata AS-i ating Standardele de Performanta EN ISO 13489-1 (IEC 61508 / SIL 3)
SelectorPrezentare generala de sistem

Componente Fieldbus

Componente FieldbusPortile (gateway) AS-i de la ifm ofera solutii pentru magistrale de camp ca si Profibus, Profinet, Ethernet/ IP, DeviceNet, Ethercat si CANopen. Portile functioneaza ca si magistrala de camp slave si utilizeaza interfata AS-i ca si feeder inteligent pentru magistrala de date.
Prezentare generala de sistem

Componente IO-Link

Componente IO-LinkIO-Link este un standard independent de producator si field-bus ce fgace schimb de date I/O si parametrii intre un sistem de control si dispozitive compatibile IO-Link, de exemplu senzori, actuatoare cu posibilitate de diagnosticare.
Poarta IO-Link / AS-i permite utilizarea functionalitatatii IO-Link in retele AS-i
Prezentare generala de sistemDescriere Sistem - Componente IO-LinkNoutati