Senzori de proces

Senzori de presiune

Senzori de presiuneifm oferă un spectru larg de senzori electronici de presiune şi de vid pentru a răspunde exigenţelor celor mai diverse aplicaţii în cele mai diferite industrii.
În dependenţă de domeniul de aplicare şi de utilizare stau la dispoziţie aparate cu celule de măsurare ceramic-capacitive sau aparate cu celule de măsurare din oţel înnobilat cu strat gros DMS. Diverse funcţii de ieşire şi design-uri de capsulă adaptate domeniului de aplicare asigură o adaptare optimă 1a cele mai diverse procese.
SelectorPrezentare generala de sistemNoutati

Senzori de vacuum

Senzori de vacuumifm oferă un spectru larg de senzori electronici de vid, pentru a satisface cele mai diverse cerinţe în diferitele ramuri industriale.
Diverse funcţii de ieşire şi design-uri de capsulă adaptate domeniului de aplicaţie asigură adaptarea optimă la diversele procese.
SelectorPrezentare generala de sistem

Senzori de curgere / Senzori de debit

Senzori de curgere /  Senzori de debitSenzorii opereaza prin metode potrivite de masura pot fi utilizati pentru monitorizarea gazelor si lichidelor.
Este disponibila o gama larga de produse adaptate cerintelor si aplicatiilor. Toate sistemele sunt construite astfel incat semnalele de curgere si temperatura pot fi transferate pentru procesare direct catre sistemele de control.
SelectorPrezentare generala de sistem

Senzori de nivel

Senzori de nivelMasurarea stării de umplere se diferenţiază în principiu între măsurarea directă în mediu şi detectarea indirectă din exterior (de exemplu prin peretele rezervorului prin senzori capacitivi).
Prin depunere si uzura se ajunge adesea, in cazul comutatorilor mecanici, la dereglari.
Senzorii electronici ai ifm lucrează complet fără componente mecanice. Aceasta face senzorii deosebit de robuşti şi de siguri. Nu este necesară întreţinerea şi curăţarea regulată.
SelectorPrezentare generala de sistemNoutati

Senzori de temperatură

Senzori de temperaturăÎn tehnica de automatizare şi proces, printre cele mai importante atribuţii de măsurare se numără şi monitorizarea şi reglarea de temperaturi. Temperatura adecvată are adesea o influenţă asupra calităţii şi economicităţii proceselor corespunzătoare. Pentru a evita stările primejdioase, în multe aplicaţii trebuie monitorizată temperatura.
Pentru aceasta se folosesc comutatori şi transmiteri de temperatură, dar şi cabluri şi senzori tijă care trebuiesc conectaţi la o evaluare externă. În unele domenii industriale se aplică senzori de măsurare fără atingere în infraroşu (IR).
SelectorPrezentare generala de sistemNoutati

Sisteme de evaluare a semnalului

Sisteme de evaluare a semnaluluiUnitatile de control pe AC si DC, evalueaza semnalul senzorilor de curgere si furnizeaza semnal binar pentru procesare ulterioara. Au integrata monitorizarea temperaturii si a firelor intrerupte. Versiuni pentru medii cu risc de explozie, sunt deasemenea valabile.
Prezentare generala de sistem

Sisteme de control pentru valve si actuatoare

Sisteme de control pentru valve si actuatoareifm electronic ofera doi senzori inductivi integrati intr-o singura carcasa (tip IND) pentru infromatii de pozitie ale actuatorilor "sfert-de-tura". Un puck cu 2 tinte decalate la 90° care este instalat pe arborele actuatorului activeaza senzorul de sus, sau cel de jos depinde de pozitia actuatorului. ("deschis" sau "inchis"). Pentru informatii de pozitie ale valvelor verticale (valve "rising stem)"este utilizat efector valvis. Doua sau trei puncte de comutare pot fi programate cu ajutorul unei taste, pe o distanta de 80mm. Acest domeniu de masura programabil in pasi de 0.2mm, cu ajutorul unei tinte montate pe axul valvei. Utilizarea acestui senzor inductiv asigura detectia pe curse foarte scurte.
SelectorPrezentare generala de sistem