Tehnologie de siguranta

Senzori inductivi de siguranţă

Senzori inductivi de siguranţăAici găsiţi primii senzori de siguranţă electronici, până la categoria 4, SIL 3 şi PL, certificaţi TÜV şi care nu necesită nicio contrapiesă specială, ci comută direct la uşă sau la o ţintă metalică de inox sau otel. Astfel sunt fără uzură şi independenţi de toleranţele de montare după o utilizare îndelungată a uşilor.
Prezentare generala de sistemNoutati

Perdea de siguranta

Perdea de sigurantaDaca miscarea partilor utilajului prezinta un pericol pentru oameni sau bunuri, barierele si cortinele de siguranta sunt utilizate. Echipamentul de protectie asigura ca iesirile sunt oprite ceea ce conduce la oprirea utilajului.
SelectorPrezentare generala de sistem

Grilaj siguranta

Grilaj sigurantaDaca miscarea partilor utilajului prezinta un pericol pentru oameni sau bunuri, barierele si cortinele de siguranta sunt utilizate. Echipamentul de protectie asigura ca iesirile sunt oprite ceea ce conduce la oprirea utilajului.
SelectorPrezentare generala de sistem

Relee de siguranta

Relee de sigurantaMultifunctional cu avantajul de partea ta: Releele de siguranta pun la dispozitie optiuni de conectare variate pentru cortinele luminoase de siguranta, senzori inductivi de siguranta si alte protectii non-contact. Ele corespund cu cele mai inalte cerinte SIL 3 (IEC 61508). Start "monitorizat" sau "automat", ca si "blocarea externa a unor fascicule" sunt numai cateva dintre numeroasele functii.
Prezentare generala de sistem

Controler de siguranta

Controler de sigurantaComenzile pentru aplicațiile de siguranță în conformitate cu EN 13849, IEC 62061 și PL d, SIL CL2 sunt descrise ca si "controale de siguranta". In aceste dispozitive sunt implementate procese de verificare puse în aplicare pentru a monitoriza hardware-ul și software-ul. Certificarea instrumentelor hardware, software și de programare faciliteaza inginerului de proiect eliberarea autorizatiei de functionare a masinii.
Prezentare generala de sistem

Interfata AS-i pentru siguranta la locul de munca

Interfata AS-i pentru siguranta la locul de muncaSofisticata tehnologie AS-i si posibilitatile extinse de diagnoza asigura fiabilitate ridicata si timp de oprire al masinii redus. "Siguranta in munca" este extensia interfetei AS-i prin echipamente de siguranta. Componente de siguranta pana la cea ma inalta categorie 4 conform EN 954-1, SIL 3 conform IEC 61508 si EN ISO 13849 - 1 / PL e pot fi conectate la AS-i.
SelectorPrezentare generala de sistemNoutati