Analiza de imagine industriala

Senzori vision

Senzori visionAparat Standalone cu iluminat integrat şi evaluare integrată într-o capsulă robustă, industrială. Ochiul electronic pentru controlul prezenţei, integralităţii, poziţiei şi calităţii precum şi atribuţii de sortare.
Prezentare generala de sistemNoutati

Senzori 3D

Senzori 3Defector pmd 3d este primul senzor industrial 3D care poate evalua obiecte in trei dimensiuni. Fiecare pixel din aceasta matrice evalueaza distanta ei pana la obiect. Imaginea obiectului pe matrice respectiv valorile de distante corespund unei imagini 3D. Evaluarea integrata face posibila receptarea detaliata a obiectului ca si volum, distanta sau nivel in trei dimensiuni.
Prezentare generala de sistem

Camere 3D

Camere 3DCamera pmd 3D detecteaza scene si obiecte in dimensiunea lor spatiala. Spre deosebire de scannerul laser, nu are necesita componente in miscare iar de aceea nu are risc de uzura. Principiul de operare este acelasi ca si al senzorilor 3D. Pe langa imaginea distantei in 3D, camera ofera si o imagine gri a scenei. Combinarea acestor imagini ofera posibilitatea de programare libera, conform specificatiei aplicatiilor prin intermediul unui program.
Prezentare generala de sistem

Sisteme de iluminare

Sisteme de iluminareIluminatoare de fundal, foarte subtiri pentru generarea perfecta a siluetei. Sunt valabile versiuni cu lumina rosie si infrarosie. Operare continua sau la impuls cu 4 nivele de intensitate luminoasa.
Prezentare generala de sistem