Senzori de miscare si control

Encodere

EncodereTraductorii de rotaţie lucrează prin tastare optoelectronică fără uzură. Pentru aceasta sunt prevazuti cu o şaibă de impuls legată strâns de arbore.
Prin rezolutia mare pe care o au se poate obtine o precizie de pana la 1mm.
SelectorPrezentare generala de sistem

Monitoare de turatie

Monitoare de turatieSenzorii pentru viteza de rotatie integreaza detectia vitezei de rotatie si monitorizarea intr-o singura unitate. Capatul senzorului opereaza pe principiul senzorului de proximitate inductiv. Senzorul detecteaza tinte metalice pe un utilaj ce se roteste. Evaluarea integrata converteste aceste informatii in viteza de rotatie. Daca viteza de rotatie min/max este mai mare sau mai mica decat valoare programata, iesirea electronica comuta.
Prezentare generala de sistem

Senzori de inclinatie

Senzori de inclinatieInclinometrele pe 2 axe cu interfata CANopen integrata, sunt folosite pentru detectia pozitiei ungiulare a masinilor mobile. Ca si aplicatii standard, de exemplu, detectia pozitiei platformelor mobile sau nivelul macaralelor mobile. In plus, inclinometrele sunt cu iesire binara sau analogica, ce se conecteaza direct la controlere sau module I/O.
Prezentare generala de sistem

Sistem de evaluare a impulsurilor

Sistem de evaluare a impulsurilorFamilia completă de produse oferă sisteme de evaluare analogice şi digitale a impulsului pentru număr turaţii, patinare şi monitorizarea direcţiei, transformator frecvenţă-curent, contor şi afişaje digitale precum şi comutator valoare limită şi afişaje pentru semnal normat analogic.
Prezentare generala de sistem