Tápegységek / tartozékok

Tápegységek

TápegységekAz AS-i kapcsolóüzemű tápegységek az AS-Interface hálózat szükséges és működése szempontjából meghatározó elemei. Az AS-i specifikáció szerint 29,5 V és 31,6 V közötti szabályozott kimenő egyenfeszültséget kell biztosítani. Valamennyi tápegység megfelel az EN 50178 és az EN 60204 szabványok PELV követelményeinek.
SzelektorRendszeráttekintésTermékújdonságok

Alap rögzítések

Alap rögzítésekA gép működése tekintetében az érzékelő megfelelő felszerelése a döntő.
Az ifm electronic az egyszerű és biztonságos felszerelést biztosító rögzítőelemek teljes skáláját kínálja.
Az alkatrészek, mint például a rögzítő könyökök, anyák és rögzítőbilincsek mellett készletben rendelhető elemek biztosítják a költséghatékony, gyors és rugalmasan alkalmazkodó szerelési megoldást.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Állítható rögzítő rendszerek

Állítható rögzítő rendszerekAz ifm az érzékelők és visszaverők felszerelését megkönnyítő szerelőkészleteket is kínálja..
A megoldás egy kapocshengerből áll, amelyet egyetlen csavarral rögzítenek, és amely biztonsággal rögzíti az érzékelőket, miközben biztosítja a szabad mozgásukat valamennyi tengely körül.
Amíg az érzékelők felszerelése alkalmazott elemek az érzékelő kiviteléhez igazodnak, addig a kapocshengereket háromféleképpen lehet felszerelni: csőprofilokon és rudakon, sík felületre és szabványos ipari alumínium profilokra.
SzelektorRendszeráttekintés

Optikai szenzorok tartozékai

Optikai szenzorok tartozékaiFőként az optikai érzékelők esetében befyolsáolja a rögzítés és a felhasznált szerkezeti elemek minősége jelentős mértékben az érzékelőrendszer általános megbízhatóságát.
A megfelelő fényvisszaverők, rögíztőkönyökök, szerelőkészletek, takarólemezek és lencsék mellett megfelelő száloptikát és különleges tartókat is kínálunk.
Rendszeráttekintés

Mágneses érzékelők tartozékai

Mágneses érzékelők tartozékaiIn addition to the customised installation and fastening options ifm also offers various target magnets.
Rendszeráttekintés

Hengerérzékelők tartozékai

Hengerérzékelők tartozékaiifm provides tailor-made accessories for the adaptation of the cylinder sensors to different pneumatic cylinder types.
Rendszeráttekintés

Szelepérzékelők tartozékai

Szelepérzékelők tartozékaiDugattyús kapcsolókhoz és szelepérzékelőkhöz a megfelelő szerelési megoldás mellett az ifm különleges tartozékokat is kínál a biztonságos és kopásmentes üzemeltetéshez.
A csillapító mágnesek és kapcsolóbütykök optimálisan megfelelnek az érézkelők tulajdonságainak, és nagyfokú megbízhatóságot és üzembiztosságot kínálnak.
Rendszeráttekintés

AS-Interface tartozékok

AS-Interface tartozékokAz üzembe helyezést, diagnosztikát és villamos szerelést segítő tartozékok széles skálája biztosítja az AS-Interface sikerét.
Az EMS talpak választékával AS-i laposkábeleket, árnyékolt vagy árnyékolás nélküli körkeresztmetszetű kábeleket alkalmazhatunk. A laposkábeles csatlakozás az adatbusz költséghatékony elosztására, valamint körkábeles vagy M12 dugaszolt csatlakozós eszközök csatlakoztatására áll rendelkezésre. A kínálatot a szoftverek, a szakirodalom és a hibás adattáviratok felismerésére és dokumentálására szolgáló eAS-i Tester teszi teljessé.
Rendszeráttekintés

Vezérlőrendszerek tartozékai

Vezérlőrendszerek tartozékaiSzerelési és segédanyagok az ecomatmobile vezérlési rendszerhez.
Rendszeráttekintés

Azonosító rendszerek tartozékai

Azonosító rendszerek tartozékaiID Tag-ek RFID rendszerekhez. Különböző verziók és kialakítások az azonosítási feladatok széles tartományához.
Rendszeráttekintés

Pótalkatrészek

PótalkatrészekA külön is kapható csavaranyákat, zárókupakokat, szerelőaljzatokat és egyéb alkatrészeket itt találja meg.
Rendszeráttekintés