Rendszerek mobil gépekhez

BASIC vezérlő rendszer

BASIC vezérlő rendszerA moduláris felépítésű ecomatmobile Basic vezérlő rendszer, könnyen és költséghatékonyan telepíthető és üzemeltethető. A vezérlési funkciók mellett megoldást kínál kábelezéshez és védelemhez. Továbbá, a grafikus megjelenítő modul gondoskodik a rendszerüzenetek jelzéséről és az egyszerű kijelző eszközőkről.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Mobil vezérlések

Mobil vezérlésekAz ecomatmobile vezérlési rendszer platformja: a nagyteljesítményű vezérlőegységek termékcsaládja.
A programozhatóság és a sokoldalú konfigurációs lehetőségeknek köszönhetően a legkülönbözőbb célra alkalmazhatóak az eszközök.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

I/O modulok

I/O modulokDecentralizált ki-/bemeneti modulok CANopen adatbusz-rendszerekhez. Érzékelhetően kevesebb kábelezést igényel, mert pontosan ott szerelik fel, ahol a jelek keletleznek.
A ki- és bemenetek rugalmas konfigurálhatósága miatt az eszközöket univerzálisan lehet alkalmazni, így csökken a készletezés költsége is.
Rendszeráttekintés

Párbeszéd eszközök / kijelzők

Párbeszéd eszközök / kijelzőkGrafikát is megjeleníteni képes kijelzők, az IEC 61131 szerinti programozhatóság, valamint a csatlakozási felületek széles skálája jellemzi a párbeszéd-eszközöket.
Kényelmesen kezelhető felhasználói felület a szervizeléshez és a gép kezeléséhez - az ecomatmobile vezérlési rendszer párbeszéd-eszközei.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Kamerák

KamerákManapság, a felhasználók szinte minden mobil munkagépben kijelzőt használnak a gépinformációk megjelenítésére. Ugyanakkor a munkaterületek is ellenőrizhetők a kamerarendszerek segítségével. Itt, az új O2M kamerarendszer használható. Kimondottan nehéz körülményekre tervezve.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Diagnózis és szervíz eszközök

Diagnózis és szervíz eszközökDiagnosztikai adatok rögzítése - a nagyteljesítményű és megfizethető távkarbantartási és felügyeleti rendszer alapja.
A szervizköltség csökkentése és az üzemzavarnál fellépő gépleállás lerövidítése jelenti a modern technológia legfontosabb előnyét.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Jelátalakítók

JelátalakítókA problémamegoldás különleges és rendhagyó esetekre. Jelváltók az érzékelők és működtető elemek jeleinek a vezérlési és CANopen modulok ki- és bemeneteihez illesztéséhez.
Rendszeráttekintés

Érzékelők

ÉrzékelőkA CAN-buszos vagy analóg dőlésérzékelőtől az induktív közelítéskapcsolókon át a mobil alkalmazásra megfelelő nyomásérzékelőkig.
Az ecomatmobile rendszerű érzékelők a mobil munkagépek szélsőséges alkalmazási viszonyai között is üzembiztosak.
Rendszeráttekintés