Állapotfelügyeleti rendszerek

Rezgésfelügyeleti eszközök

Rezgésfelügyeleti eszközökAz efector octavis egy egyszerűen megvalósítható rezgésfelügyeleti rendszer, amely a rezgési adatok érzékelését és az automatikus gépdiagnózist közvetlenül a gépen végzi el. A gép állapotát a PLC-nek vagy a SCADA rendszernek továbbítja. Eleget tesz a modern gépfelügyelet fő elvárásainak: kompatibilitás, modularitás és átvehető konfiguráció.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Áramlás mérők sűrített levegőhöz

Áramlás mérők sűrített levegőhözAz efector metris sűrített levegő fogyasztásának mérésére használható. A magas mérési dinamika és pontosság, valamint a gyors válaszidő eredménye a szivárgás ellenőrzéstől az üzemi fogyasztásmérésig terjedő számos alkalmazás. Az áramlás és hőmérséklet értékek kiadásának számos módja, csaknem univerzális kapcsolatot tesz lehetővé a folyamat és vezérlő rendszerekhez.
Rendszeráttekintés

Áramlás mérők vízhez

Áramlás mérők vízhezA vízfogyasztás csökkentéséhez ismerni kell az aktális fogyasztást. Az olyan mérési rendszerek, mint a mágneses-induktív vagy ultrahangos áramlásérzékelők a kompakt kialakításuknak köszönhetően ivóvizes hálózatokban is alkalmazhatóak. Az ívóvíz ellátásban való használat az engedélyezett anyagok alkalmazásásval biztosított. Az áramlás és hőmérséklet értékek kiadásának számos módja csaknem univerzális kapcsolatot tesz lehetővé a folyamat és vezérlő rendszerekhez.
Rendszeráttekintés

Olajminőség ellenőrző rendszerek

Olajminőség ellenőrző rendszerekFor an early detection of too high a water content in lubricants and oils it is useful to continuously monitor the relative moisture in the media using a sensor.
The sensor measures the relative moisture in the oil in the range of 0...100 % by means of a capacitive measuring element. Besides the relative moisture the sensor also provides the medium temperature as an analogue signal.
Rendszeráttekintés