Ipari kommunikáció

AS-Interface vezérlők és gateway egységek

AS-Interface vezérlők és gateway egységekAz AS-i vezérlők és gatewayek AS-i master funkcionalitással rendelkeznek, ezért elemi részét képezik az AS-i hálózatoknak. Ezek az alkotóelemek általában a vezérlőszekrényben helyezkednek el és az adatkommunikációról gondoskodnak. A beépített CoDeSys programozású PLC-nek köszönhetően az AS-i vezérlők kiegészítő vagy független vezérlő rendszerként is használhatóak.
SzelektorRendszeráttekintésTermékújdonságok

AS-Interface tápegységek és földelési hiba monitorok

AS-Interface tápegységek és földelési hiba monitorokAz AS-i speciális AS-i tápegységet igényel a kommunikációhoz, a csatlakoztatott AS-i modulok, valamint a be- és kimenetek feszültség ellátásához (részben). Az átaluk biztosított földmentes feszültség különösen alkalmas az interferenciára érzéketlen kommunikációkhoz és ipari környezetekhez. A földzárlat-érzékelők segítségével ellenőrizhetők a földelési hibák.
SzelektorRendszeráttekintésTermékújdonságok

AS-Interface I/O modulok

AS-Interface I/O modulokAz I/O modulok az AS-i interfész decentralizált be- és kimeneti moduljai digitális és analóg bemenetek és kimenetek csatlakoztatásához. A különböző alkalmazásoknak különféle követelményei vannak az I/O modulok védettségét, ellenállóképességét és a használt anyagokat illetően. A termékpaletta a vezérlőszekrénybe építhető modulokon át a NYÁK megoldásoktól az IP69K védettséggel rendelkező I/O modulokig terjed.
SzelektorRendszeráttekintésTermékújdonságok

AS-Interface AirBox-ok pneumatikához

AS-Interface AirBox-ok pneumatikáhozAz AS-i AirBox-ok kompakt pneumatikus szelepek, digitális visszajelző bemenetekkel kiegészítve. ClassicLine házba kerültek beépítésre, és szabad valamint rögzített elhelyezésre alkalmasak. Az AS-i csatlakozás a szokásos laposkábeles vagy kerek kábeles alsó részen keresztül. 3/2-utas, 4/2-utas, 5/2-utas és 5/3-utas szelepek elérhetőek.
SzelektorRendszeráttekintés

AS-Interface érzékelők

AS-Interface érzékelőkAz intelligens AS-i érzékelőkbe közvetlenül beépítik az adatbusz-csatolást, így ezeket közvetlenül lehet csatlakoztatni a sárga kábelhez. Az érzékelő mért adatai mellett további diagnosztikai adatok állnak renbdelkezésre az AS-i adatbusz csatolással, így azokat költséghatékonyan lehet továbbítani és értékelni.
SzelektorRendszeráttekintés

AS-Interface eszközök szelepekhez és beavatkozó elemekhez

AS-Interface eszközök szelepekhez és beavatkozó elemekhezA pneumatikus forgó hajtások szelepvezérlését szabványos mechanikus csatlakozással a legtöbb billenő hajtáshoz lehet rögzíteni. A készülék két induktív érzékelőt tartalmaz a pozíció-visszajelzésre a vezérszelepet vezérlő egy vagy két kimenet, valamint az AS-i slave mellett.
Rendszeráttekintés

AS-Interface bővítők

AS-Interface bővítőkAz AS-i vezetéket többféleképpen lehet hosszabítani. A specifikációban szereplő száz méter szélsőséges esetben akár 1000 méterig is növelhető.
SzelektorRendszeráttekintés

AS-Interface munkabiztonság

AS-Interface munkabiztonságA kifinomult AS-i technológia és a kibővített diagnosztikai lehetőségek magasfokú megbízhatóságot és rendelkezésreállást biztosítanak. A "Safety at Work" az AS-i interfész kiterjesztése biztonságtechnikai komponensekkel. A biztonságtechnikai komponensek egészen az EN ISO 13849-1 (IEC 61508 / SIL 3) szerinti e teljesítmény szintig csatlakoztathatóak az AS-i-hoz.
SzelektorRendszeráttekintés

Fieldbus eszközök

Fieldbus eszközökifm bietet mit den AS-i Gateways Lösungen für Feldbusse wie Profibus, Profinet, Ethernet/ IP, DeviceNet, Ethercat und CANopen. Die Gateways arbeiten dabei jeweils als Feldbus-Slave und nutzen AS-Interface als intelligenten Zubringer für die Datenautobahn.
Rendszeráttekintés

IO-Link eszközök

IO-Link eszközökIO-Link is a manufacturer and field-bus independent standard that makes exchange of I/O user data and parameter data between a control system and IO-Link compatible devices such as sensors and actuators with diagnostic capabilities possible.
The AS-Interface / I/O-Link gateway allows the use of IO-Link functionality in AS-Interface.
RendszeráttekintésTermékújdonságok