Biztonságtechnika

Biztonsági induktív érzékelők

Biztonsági induktív érzékelőkItt találhatóak az első elektronikus biztonsági érzékelők, amelyekhez nem szükséges speciális ellendarab, hanem direkt az ajtóra vagy egy VA- vagy ST37- fémzászlóra kapcsolnak. Így ezek kopásállóak és függetlenek az ajtó hosszas használatából adódó beépítési tűrésétől.
Rendszeráttekintés

Biztonsági fényfüggönyök

Biztonsági fényfüggönyökBárhol ahol a mozgó gépalkatrészek veszélyt jelenthetnek az emberekre vagy árucikkekre, biztonsági fényfüggöny vagy biztonsági fényrács kerül alkalmazásra. A védőberendezés biztosítja azt, hogy a kimenetek lekapcsolása a gép megállását eredményezze.
SzelektorRendszeráttekintés

Biztonsági fényrácsok

Biztonsági fényrácsokBárhol ahol a mozgó gépalkatrészek veszélyt jelenthetnek az emberekre vagy árucikkekre, biztonsági fényfüggöny vagy biztonsági fényrács kerül alkalmazásra. A védőberendezés biztosítja azt, hogy a kimenetek lekapcsolása a gép megállását eredményezze.
SzelektorRendszeráttekintésTermékújdonságok

Biztonsági relék

Biztonsági relékA multifunkciónalitás előnyt jelent az Ön számára: A biztonsági relék számos csatlakozási lehetőséget kínálnak a biztonsági fényfüggönyök, biztonsági induktív érzékelők, és más érintésmentes védelemek számára. Megfelelnek a legmagasabb SIL 3-as (IEC 61508) elvárásainak. "Felügyelt" vagy "automatikus indítás" valamint a külső némítás csak néhány a számos funkció közül.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Biztonsági vezérlőegységek

Biztonsági vezérlőegységekAz EN 13849, PL d és IEC 62061, SIL cl2 szerinti biztonságtechnikai alkalmazásokhoz alkalmazható vezérlések megnevezése: "Biztonsági vezérlők". Ezekben a készülékekben speciális vizsgáló rutinok vannak elhelyezve, amelyek mind a hardvert, mind a szoftvert felügyelik. A hardver, az operációs rendszer szoftvere és a programozási eszközök tanusítása megkönnyítik a projekt mérnökök számára gépeik engedélyeztetését.
Rendszeráttekintés

AS-Interface munkabiztonság

AS-Interface munkabiztonságA kiforrott AS-i technológia és a kiterjesztett diagnosztikai lehetőségek magas megbízhatóságot és gép üzemidőt biztosítanak. "A munkabiztonság" az AS-interfész kiterjesztése a biztonsági alkotóelemek számára. A biztonsági alkotóelemek a legmagasabb EN 954-1 szerinti 4-es, IEC 61508 és EN ISO 13849 - 1 / PL e szerinti SIL 3-as vezérlési kategóriáig csatlakoztathatók az AS-i-ra.
SzelektorRendszeráttekintésTermékújdonságok