Ipari képalkotás

Kameraszenzorok

KameraszenzorokStandalone-készülék beépített világítással és kiértékelővel egy nagy, ipari felhasználásra alkalmas szekrényben Elektronikus szem jelenlét-, teljesség, helyzet-és minőségellenőrzésre, valamint rendszerező feladatok ellátására.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

3D érzékelők

3D érzékelőkAz efector pmd 3d az első ipari 3D-szenzor, amely a tárgyat egy pillantásra térben kiértékeli. Ennek a chip-mátrixnak minden egyes képpontja a tárgytól való távolságot kiértékeli. A chip-mátrixon a tárgy képe és a hozzá tartozó távolságértékek egy 3D-képnek felelnek meg. A beépített kiértékelő lehetővé teszi a pontos kiértékelését a tárgy különböző állapotainak vagy környezetének a térfogat térbeli érzékelése által, távolságának vagy töltési szintjének.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

3D kamerák

3D kamerákA pmd 3d kamera egyetlen pillantásra érzékeli a színhelyet és a tárgyat a maguk térbeli dimenziójában. A lézerszkennerrel ellentétben mozgó komponensek nélkül is boldogul és ezáltal robusztus és kopás-mentes.Működési elve azonos a 3D-szenzoréval. A kamera a 3D-távolság-kép mellett a helyszín szürke-képét is elkészíti. Ezen képek kombinációja lehetővé teszi a felhasználóspecifikus alkalmazások szabad programozását egy szoftverfejlesztői-csomag által.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Megvilágító egységek

Megvilágító egységekExtra-vékony megvilágító egységek, amelyek a tárgyat hátulról megvilágítják, ezzel precíz sziluettet eredményezve. Vörös fény vagy infravörös kivitelek léteznek. Lehet folyamatos üzemű vagy 4-szeres fényteljesítményű impulzus üzemmódú.
Rendszeráttekintés