Érzékelők mozgásfelügyelethez

Forgásjeladók

ForgásjeladókA forgásjeladók kopásmentes optoelektronikai letapogatással működnek. Erre a tengelyhez mereven rögzített impulzusjeladó tárcsa szolgál.
Figyelemre méltó, hogy nagy impulzusszámmal (fordulatonként akár 10.000 impulzussal) például egy milliméternél is rövidebb lineáris felbontás érhető el.
SzelektorRendszeráttekintésTermékújdonságok

Sebesség érzékelők

Sebesség érzékelőkFordulatszámérzékelő: egy készülékben integrált fordulatszámfelismerés és felügyelet. Az érzékelőfej az induktív közelítéskapcsolók elvén dolgozik. Az érzékelő egy forgó gépen a fémes működtető felületet ismeri fel. Az integrált kiértékelő ezt az információt fordulatszámra konvertálja. Amennyiben a beállított határértéket a fordulatszám meghaladja vagy alatta van, az elektronikus kimenet kapcsol.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Dőlésérzékelők

DőlésérzékelőkA kéttengelyes dőlésérzékelő Canopen-interfésszel a mobil munkagépek dőlésszög- és helyzetfelismerésére szolgál. Tipikus felhasználási területe például munkaállványok helyzetének felismerése vagy mobildaruk szintezése. Ezenkívül léteznek dőlésérzékelők bináris vagy analóg kimeneti állapottal, amelyek közvetlenül a kontrollerhez vagy az I/O modulhoz csatlakoztathatóak.
RendszeráttekintésTermékújdonságok

Impulzus feldolgozó rendszerek

Impulzus feldolgozó rendszerekA komplett termékcsalád analóg és digitális impulzus-kiértékelő rendszereket kínál a fordulatszám-, szlip- és forgásirány-felügyelethez, valamint frekvencia-áram átalakítókat, számlálókat és digitális kijelzőket, valamint határérték-kapcsolókat és kijelzőket szabványos analóg jelekhez.
RendszeráttekintésTermékújdonságok