Áttekintés

Pozíció szenzorok

Pozíció szenzorokAz érintésmentes pozíciólekérdezéshez: induktív, kapacitív, mágneses és optikai szenzorok a legkülönfélébb formákban és kivitelekben.
Tovább a termékáttekintéshez Pozíció szenzorok

Érzékelők mozgásfelügyelethez

Érzékelők mozgásfelügyelethezMozgások érzékelése - a forgójeladótól a fordulatszámfelügyeleten keresztül a jelkiértékelésig.
Tovább a termékáttekintéshez Érzékelők mozgásfelügyelethez

Ipari képalkotás

Ipari képalkotásVision-szenzorok ipari alkalmazásokhoz - 2D-ben is és 3D-ben is. Akár integrált kiértékeléssel is a kompakt házban.
Tovább a termékáttekintéshez Ipari képalkotás

Biztonságtechnika

BiztonságtechnikaBiztonsági érzékelők és biztonsági relék, akár a legmagasabb biztonsági szintekhez szükséges tanusítvánnyal engedélyezve, mint pl. a 4-es kategória az EN 954-1 szerint, EN ISO 13849 - 1 / PL e szerint és SIL 3 az IEC 61508 szerint.
Tovább a termékáttekintéshez Biztonságtechnika

Folyamat érzékelők

Folyamat érzékelőkNyomás-, áramlás-, hőmérséklet- és szintérzékelők különböző közegekhez. Ezekhez jelkiértékelés és szelepfelügyelet.
Tovább a termékáttekintéshez Folyamat érzékelők

Ipari kommunikáció

Ipari kommunikációAS-i egy kézből: masterek / gateway-k és I/O modulok mellett az ifm electronic az AS-i üzemirányítási rendszer komponenseinek teljes választékát kínálja.
Tovább a termékáttekintéshez Ipari kommunikáció

Azonosító rendszerek

Azonosító rendszerekRFID-rendszerek gyártáshoz és anyagmozgatáshoz éppúgy, mint a munkadarab-szállítók és a termékek felismeréséhez. Optikai multicode-olvasó az 1D-bárkódokhoz és a 2D kódokhoz.
Tovább a termékáttekintéshez Azonosító rendszerek

Állapotfelügyeleti rendszerek

Állapotfelügyeleti rendszerekReal-time maintenance - a kulcs az állapotorientált karbantartáshoz. Gép- és berendezésdiagnózis rezgésfelügyelet és egyéb folyamatjellemzők által.
Tovább a termékáttekintéshez Állapotfelügyeleti rendszerek

Rendszerek mobil gépekhez

Rendszerek mobil gépekhezDurva használatra tervezve: az ecomatmobile-vezérlőrendszer mobil munkagépekhez.
Tovább a termékáttekintéshez Rendszerek mobil gépekhez

Csatlakozás technológia

Csatlakozás technológiaA biztos csatlakozásért: dugaszoló csatlakozók ipari alkalmazásokhoz különféle alkalmazási területekre. Az M8-tól, az M12 és M18-on keresztül egészen a szelepdugóig.
Tovább a termékáttekintéshez Csatlakozás technológia

Tápegységek / tartozékok

Tápegységek / tartozékokKis dolgokban a különbség: az adapterek, a moduláris rögzítőrendszerek és nem utolsó sorban a tápegységek is elengedhetetlenek egy hatékony berendezéshez.
Tovább a termékáttekintéshez Tápegységek / tartozékok