OID Easy-turnnel – optikai szenzor fényterjedési idő méréssel (PMD)

OID Easy-turnnel – optikai szenzor fényterjedési idő méréssel (PMD)

PMDLine M30: ez az optikai érzékelő tudja, mi a dörgés!

  • Megbízható háttérkiszűrés és színtől független felismerés.
  • Egyszerű kapcsolási pont beállítás forgatható beállítúgyűrűvel (lezárható).
  • Fénylő felületeket is megbízhatóan felismer (pl. nemesacél).
  • Tetszés szerinti beállás, a tárgy irányába kisszögű visszaverődés lehetséges.
  • Integrált IO-Link, pl.a tényleges érték leolvasásához.
Fényterjedési idő mérése standard szenzorként
Az OID fényterjedési idő méréssel (PMD, Photo-Misch- Detektor) egy eszközben egyesíti a nagy hatótávolság, a megbízható háttérkiszűrés, a látható vörös fény és a magas működési tartalék előnyeit. Így ez jó alternatívája azoknak a standard szenzoroknak, melyekkel azonos árkategóriában van.
Egyszerű kezelés
A kapcsolási pont beállítása egyszerűen és pontosan az állítógyűrű forgatásával történik (Easy-turn). Egy skála mutatja a beállított távolságot. Így a kapcsolási pont már üzembe helyezés előtt is beállítható.
Tetszés szerinti felületek és szerelés
Fényes, matt, sötét vagy világos, bármilyen színű tárgyak. Az OID megbízható háttérkiszűrést nyújt. A tetszés szerinti beesési szög tetszés szerinti beépítési helyzetet tesz lehetővé. Ez leegyszerűsíti a felszerelést és költséget takarít meg.

Optikai távolságszenzor, 2-es lézervédelmi osztály · M12 dugaszoló csatlakozó

OID200 - Optikai távolságmérő, háttér kiszűrés, Sichtbares Laserlicht, LASER KLASSE 2, beállítógyűrű, kézzel állítható [cm/inch], IP 65 / IP 67, környezeti hőmérséklet: -25...60 °C, érzékelési távolság: 0,03...2 m, M12 dugós csatlakozóval
OID201 - Optikai távolságmérő, háttér kiszűrés, Sichtbares Laserlicht, LASER KLASSE 2, beállítógyűrű, kézzel állítható [cm], IP 65 / IP 67, környezeti hőmérséklet: -25...60 °C, érzékelési távolság: 0,03...2 m, M12 dugós csatlakozóval