Számok - adatok - tények

 

Mérés, irányítás, szabályozás -

az 1969-es cégalapítás óta az ifm electronic gmbh folyamatosan optimalizálja majd minden iparág műszaki folyamatait. Így az ifm az automatizálás területén a vezető gyártók közé tartozik.
  Forgalom   Munkatársak   Szabadalmak
 
Közel 70 országban több mint 5.500 alkalmazott fejleszti és értékesíti megoldásainkat közel 100.000, a gépgyártásban vagy az ipar területén tevékenykedő ügyfelünk számára.

A termékportfólió

Az ifm egyik erőssége a kivételesen széles termékválaszték, amely a standard megoldások mellett az egyes iparágak speciális igényeit is figyelembe veszi. A filmtechnikán alapuló induktív közelítéskapcsolók feltalálásával 1969-ben kezdődött a családi vállalkozás sikertörténete. Ma az "efector" márkanév egyet jelent a pozíció- és fluidérzékelő technológiával, tárgyfelismeréssel, diagnosztikai és azonosító rendszerekkel. Az "ecomat" márka jelentése a kommunikációs és vezérlőrendszerek.

A minőség garanciája nálunk: "Made in Germany"

Az esseni cégközpont és a Bodeni-tónál kiépített fejlesztés és gyártás által az ifm - amely egy második generációs családi vállalkozás - a németországi székhellyel szorosan összeösszefonódott. Made in Germany - a 7.844 ifm-termék gyártása 75%-ban itt történik. A több mint 600 alkalmazott a kutatás és fejlesztés területén, valamint a kutatóintézetekkel, egyetemekkel és fiatal vállalkozásokkal való szoros együttműködés áll a hátterében a több mint 650 szabadalomnak és a közel 440 szabadalmi bejelentésnek, éppúgy, mint a holnap igényeit kielégítő innovatív termékmegoldásoknak. Ez a módszer garantálja a következetesen magas minőséget és a teljes termékválaszték innovációs erejét.

ifm - mindig az Ön közelében

Egy világszerte kivételesen erős, közel 1.200 főből álló értékesítési csapat tökéletesíti a sikerkoncepciót. Ők adnak arcot az ifm-nek, ismerik a speciális piaci igényeket és országspecifikus jellemzőket, így minden egyes ügyfél oldalán megállják a helyünket. Ez a stratégia biztosítja az ifm számára egy közepes méretű családi vállalkozás rugalmasságát éppúgy, mint egy cégcsoport nemzetköziségét és innovációs erejét. 2015-ben az ifm így generált 720 millió Euró forgalmat.