Strujna napajanja / dodaci

Jedinice napajanja

Jedinice napajanjaSklopni mrežni dijelovi AS-i potreban su i funkcijski važan sastavni dio mreže AS-Interface. Sukladno specifikacijama AS-i oni proizvode regulirani istosmjerni izlazni napon između 29,5 V i 31,6 V. Svi mrežni dijelovi ispunjavaju zahtjeve PELV za EN 50178 i EN 60204.
SelektorPregled sustava

Osnovni pribor za montažu

Osnovni pribor za montažuZa funkcioniranje stroja odlučujuća je pravilna montaža senzora.
ifm electronic nudi kompletan asortiman dodataka za učvršćivanje što omogućuje jednostavnu i sigurnu montažu.
Pored pojedinačnih komponenata poput kutnika za učvršćivanje, matica i spojnica, određeni montažni setovi omogućuju jeftina, brza i fleksibilna montažna rješenja.
Pregled sustava

Prilagodljivi montažni sistemi

Prilagodljivi montažni sistemiifm nudi sustav komponenti montažnih kompleta koji su jednostavni za korištenje i koji vam olakšavaju montažu senzora i reflektora.
Rješenje je u steznom cilindru pričvršćenom samo jednim vijkom koji sigurno održava položaj senzora i istovremeno mu omogućuje slobodno gibanje po svim osima.
Dok upotrijebljeni montažni elementi senzora ovise o obliku senzora, spojni se cilindri mogu montirati na tri različita načina: na okrugle profile i šipke, na plohe i na aluminijske profile koji su uobičajeni u industriji.
SelektorPregled sustava

Pribor za opto-električke senzore

Pribor za opto-električke senzoreUpravo kod optičkih senzora kvaliteta učvršćivanja i upotrijebljenih dodataka je veoma značajna za pouzdanost cjelokupnog senzorskog sustava.
Pored odgovarajućih reflektora, kutnika za učvršćivanje, montažnih setova, blenda i leća, ovdje ćete naći i odgovarajuće optičke vodiče i specijalne držače.
Pregled sustava

Pribor za magnetne senzore

Pribor za magnetne senzoreOsim prilagođene instalacije i mogućnosti pričvršćivanja, ifm također nudi različite ciljne magnete.
Pregled sustava

Pribor za senzore za cilindre

Pribor za senzore za cilindreifm nudi po mjeri izrađene dodatke za prilagodbu senzora cilindra na cilindre različitih pneumatskih vrsta.
Pregled sustava

Pribor za sisteme za povratno javljanje ventila

Pribor za sisteme za povratno javljanje ventilaZa cilindrične prekidače i senzore ventila ifm nudi pored odgovarajućih montažnih rješenja i specijalne dodatke za siguran pogon bez trošenja.
Prigušni magneti i puckovi optimalno su usklađeni sa senzorima te nude najvišu razinu pouzdanosti i siguran rad.
Pregled sustava

Pribor za AS-Interface

Pribor za AS-InterfaceBrojni dodaci za instalaciju, dijagnozu i električnu instalaciju garantiraju uspješnost sučelja AS.
Brojnost EMS baza dozvoljava uporabu sučelja AS-i plosnatog kabela, zaštićenog ili nezaštićenog okruglog kabela. Pričvrsnici plosnatog kabela na raspolaganju su za jeftino razvođenje bus kabela kao i za brzo priključivanje uređaja s okruglim kabelom ili veznim utikačem M12. Software, literatura i eAS-i tester za detekciju i dokumentaciju ometanih poruka podataka zaokružuju ovaj program.
Pregled sustava

Pribor za kontrolne sisteme

Pribor za kontrolne sistemeMaterijal za montažu i pomoćna sredstva za upravljački sustav ecomatmobilni.
Pregled sustava

Pribor za sisteme za identifikaciju

Pribor za sisteme za identifikacijuID oznake za ifm RFID sisteme. Različite verzije i dizajni za široki domet identifikacijskih zadaća.
Pregled sustava

Razni dodaci

Razni dodaciOvdje možete naći matice, zaštitne kapice, montažne podloške, pločice s natpisima i ostale dijelove koji se mogu dobiti i pojedinačno.
Pregled sustava