Industrijske komunikacije

AS-Interface kontroleri / gateways

AS-Interface kontroleri / gatewaysAS-i kontroleri i gateway-i imaju AS-i master funkcionalnost i samim time su elementarni dio AS-i mreža. Ove komponente su obično u kontrolnom kabinetu i osiguravaju komunikaciju podataka. Širok asortiman proizvoda pruža prikladnost za različite primjene. Kao integrirani CoDeSys-programabilni PLC omogućava korištenje AS-i kontrolera kao dodatnih ili nezavisnih sistema kontrole.
SelektorPregled sustava

AS-Interface i jedinice napajajanja / monitori greške uzemljenja

AS-Interface i jedinice napajajanja / monitori greške uzemljenjaAS-i zahtijeva posebno AS-i snabdevanje energijom za komunikaciju i snabdijevanje naponom AS-i modula i priključenih ulaza i izlaza (dijelom). Oni snabdevaju neuzemljeni napon koji je djelomično prikladan za komunikaciju neosjetljivu na smetnje, djelomično u industrijskoj okolini. Pomoću monitora za kvarove na uzemljenju, instalacija može biti nadzirana za probleme sa uzemljenjem.
SelektorPregled sustavaProizvodne inovacije

AS-Interface I/O moduli

AS-Interface I/O moduliI/O moduli su decentralizirani ulazni i izlazni moduli AS-i sučelja za spajanje Vaših digitalnih i analognih ulaza i izlaza. Različite primjene imaju razne zahtjeve za I/O module što se tiče ocjena zaštite, otpornosti i korištenih materijala. Raspon proizvoda pokriva PCB rješenja, module kontrolnog kabineta i I/O module sa ocjenom zaštite IP69K.
SelektorPregled sustavaProizvodne inovacije

AS-Interface AirBoxes za pneumatiku

AS-Interface AirBoxes za pneumatikuAS-i AirBox-i su kompaktni pneumatski ventili, dopunjeni digitalnim unosima povratnih informacija. Oni su integrirani u ClassicLine kućište i kompatibilni su u smislu prostora i postavljanja. AS-i povezivanje se izvodi pomoću uobičajenog pljosnatog kabela ili okruglog kabela nižih dijelova. 3/2-ski, 4/2-ski, 5/2-ski i 5/3-ski ventili su dostupni.
SelektorPregled sustava

AS-Interface senzori

AS-Interface senzoriBus priključak već je ugrađen u inteligentne AS-i senzore. Time oni mogu biti priključeni direktno na žuti kabel. Preko sućelja AS-i bus na raspolaganju su, pored čistih informacija o senzorima, i ostali dijagnostički podaci koji se mogu jeftino prenijeti i procijeniti.
SelektorPregled sustava

AS-Interface sklopovi za ventile in aktuatore ventila

AS-Interface sklopovi za ventile in aktuatore ventilaKontrole ventila za preumatske okretajne pogone mogu se pričvrstiti preko standardiziranih mehaničkih sučelja direktno na većini pomičnih pogona. One sadrže dva induktivna senzora za povratnu informaciju o položaju, jedan ili dva izlaza za navođenje pilot-ventila i jedno sučelje AS-i slave.
Pregled sustava

AS-Interface proširenje

AS-Interface proširenjePostoje rezličite mogućnosti produljivanja vodiča AS-i. Specificiranih stotinu metara u ekstremnim slučajevima može se produljiti do 1000 metara duljine.
SelektorPregled sustava

AS-Interface sigurnost u radu

AS-Interface sigurnost u raduDie ausgereifte AS-i Technologie und die erweiterten Diagnosemöglichkeiten bieten hohe Zuverlässigkeit und Anlagenverfügbarkeit. „Safety at Work“ ist die Erweiterung des AS-Interface um sicherheitsgerichtete Komponenten. Sicherheitskomponenten bis zum Performance Level e nach EN ISO 13849-1 (IEC 61508 / SIL 3) lassen sich an AS-i anschließen.
SelektorPregled sustava

Fieldbus komponente

Fieldbus komponenteifm's AS-i gateway-i pružaju rješenja za polja sabirnice poput Profibus, Profinet, Ethernet/ IP, DeviceNet, Ethercat i CANopen. Gateway-i funkcioniraju poput fieldbus slave i koriste AS-sučelje kao inteligentni izvor podataka koji koriste informacijski putevi.
Pregled sustava

IO-Link komponente

IO-Link komponenteIO-Link je proizvođač i field-bus neovisni standard koji radi izmjenu I/O korisničkih podataka i parametara između sistema za kontrolu i IO-Link kompatibilnih uređaja poput senzora i pokretača sa mogućim dijagnostičkim sposobnostima.
AS-sučelje / I/O-Link gateway pruža mogućnost korištenja funkcionalnosti IO-Link-a u AS-sučelju.
Pregled sustavaProizvodne inovacije