Industriska vizualizacija

"Vision" senzori

Naprava sa integriranim svetlom i obradu signala nalozi se u cvrstom kucistu koji se moze u potrebljavati u industriji. Elektronsko oko za prisutnost, poziciju, popunost, kvalitetu i za razlicite objekte.
Pregled sustava

3D senzori

3D senzoriefector pmd 3d je prvi industrijski 3D senzor koji može procijeniti objekte u tri dimenzije na prvi pogled. Svaki piksel ove čip matrice procjenjuje svoju udaljenost od objekta. Slika objekta na čip matrici i odgovarajuća vrijednost udaljenosti odgovara 3D slici. Integrirana procjena omogućava detaljnu procjenu stanja objekta ili prizora u smislu volumena, udaljenosti ili detekcije nivoa u tri dimenzije.
Pregled sustavaProizvodne inovacije

3D kamere

3D kamerepmd 3d kamera detektira prizore i objekte u njihovim prostornim dimenzijama na prvi pogled. Za razliku od laserskih skenera, ona ne zahtijeva pomicanje komponenti i upravo je zbog toga robusna i ne troši se. Operativno načelo je isto kao i kod 3D senzora. Osim slike 3D udaljenosti, kamera pruža sivu sliku prizora. Kombinacija ovih slika pruža mogućnost za slobodno programiranje zadaća specifičnih aplikacija u smislu seta za razvijanje softvera.
Pregled sustava

Osvetlenje

OsvetlenjeVery slim backlights for generating a precise silhouette. Versions with red light or infrared light available. Continuous operation or pulse mode with 4-fold light intensity.
Pregled sustava