Τροφοδοτικά / Παρελκόμενα

Τροφοδοτικά

ΤροφοδοτικάΤα τροφοδοτικά AS-i αποτελούν απαραίτητο και λειτουργικά σημαντικό τμήμα ενός δικτύου διεπαφής AS-i. Παράγουν σύμφωνα με την προδιαγραφή AS-i μια σταθεροποιημένη συνεχή τάση εξόδου μεταξύ 29,5 V και 31,6 V. Όλα τα τροφοδοτικά πληρούν τις απαιτήσεις PELV κατά EN 50178 και EN 60204.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Παρελκόμενα στερέωσης

Παρελκόμενα στερέωσηςΑποφασιστικής σημασίας για τη λειτουργία του μηχανήματος είναι τελικά η σωστή εγκατάσταση του αισθητήρα.
Η ifm electronic παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξαρτημάτων για ένα απλό και ασφαλές μοντάρισμα.
Ταυτόχρονα με μεμονωμένα εξαρτήματα όπως γωνίες, παξιμάδια και κολάρα, προσφέρουν τα σετ συναρμολόγησης οικονομικά συμφέρουσες, γρήγορες και ευέλικτες λύσεις.
Επισκόπηση συστήματος

Παρελκόμενα στερέωσης ρυθμιζόμενα

Παρελκόμενα στερέωσης ρυθμιζόμεναΗ ifm παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξαρτημάτων με απλά στη χρήση τους σετ συναρμολόγησης, που διευκολύνουν το μοντάρισμα των αισθητήρων και ανακλαστήρων.
Οι λύσεις αποτελούνται από έναν κυλινδρικό σφιγκτήρα που στερεώνεται με μια μόνο βίδα, κρατώντας τους αισθητήρες με ασφάλεια στη θέση τους και επιτρέποντας ταυτόχρονα την ελεύθερη κίνηση σε όλες τους άξονες.
Ενώ τα χρησιμοποιούμενα στοιχεία στερέωσης εξαρτώνται από το σχήμα του αισθητήρα, οι κυλινδρικοί σφιγκτήρες μπορούν να μονταριστούν με τρεις διαφορετικούς τρόπους: Σε στρόγγυλα προφίλ και ράβδους, επάνω σε επιφάνειες και σε συνηθισμένα βιομηχανικά προφίλ αλουμινίου.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματος

Παρελκόμενα για φωτοκύτταρα

Παρελκόμενα για φωτοκύτταραΕιδικά στους οπτικούς αισθητήρες, η ποιότητα της στερέωσης και των πρόσθετων εξαρτημάτων είναι μεγάλης σημασίας για την αξιοπιστία ολόκληρου του συστήματος.
Εκτός από τους κατάλληλους ανακλαστήρες, τις γωνίες στερέωσης, τα σετ συναρμολόγησης, τα διαφράγματα και τους φακούς, θα βρείτε εδώ και τις οπτικές ίνες με τα κατάλληλα ειδικά στηρίγματα.
Επισκόπηση συστήματος

Παρελκόμενα για μαγνητικούς αισθητήρες

Παρελκόμενα για μαγνητικούς αισθητήρες Επιπρόσθετα από την προσαρμοσμένη εγκατάσταση και τις επιλογές στερέωσης, η ifm παρέχει και ποικιλία μαγνητών ως στόχο.
Επισκόπηση συστήματος

Παρελκόμενα για αισθητήρες εμβόλων

Παρελκόμενα για αισθητήρες εμβόλωνΗ ifm παρέχει εξατομικευμένα παρελκόμενα για την προσαρμογή των αισθητήρων κυλίνδρων σε ποικίλους τύπους πνευματικων κυλίνδρων.
Επισκόπηση συστήματος

Παρελκόμενα για συστήματα ανάδρασης βαλβίδων

Παρελκόμενα για συστήματα ανάδρασης βαλβίδωνΓια κυλινδρικούς διακόπτες και αισθητήρες βαλβίδων η ifm παρέχει πέρα από τις κατάλληλες λύσεις συναρμολόγησης και ειδικά πρόσθετα εξαρτήματα για μια ασφαλή λειτουργία χωρίς την ανάγκη συντήρησης.
Μαγνήτες απόσβεσης και στόχοι κατάδειξης έχουν προσαρμοστεί ιδανικά στους αισθητήρες και προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία και ασφάλεια λειτουργίας.
Επισκόπηση συστήματος

Παρελκόμενα για AS-i

Παρελκόμενα για AS-iΟ μεγάλος αριθμός πρόσθετων εξαρτημάτων για την έναρξη λειτουργίας, τη διάγνωση και την ηλεκτρική εγκατάσταση εξασφαλίζει την επιτυχία της διασύνδεσης AS-I.
Η ποικιλία κάτω τμημάτων EMS επιτρέπει τη χρήση πλακέ καλωδίων AS-i και θωρακισμένων ή αθωράκιστων στρογγυλών καλωδίων. Οι συνδετήρες απογύμνωσης πλακέ καλωδίων διατίθενται για την οικονομική διανομή του δικτύου, καθώς και για μια γρήγορη σύνδεση συσκευών με στρογγυλό καλώδιο ή κονέκτορα M12. Τη γκάμα την συμπληρώνουν το λογισμικό, η βιβλιογραφία και ο δοκιμαστής eAS-i για την αναγνώριση και την τεκμηρίωση μηνυμάτων βλαβών.
Επισκόπηση συστήματος

Παρελκόμενα για συστήματα ελέγχου

Παρελκόμενα για συστήματα ελέγχουΥλικά συναρμολόγησης και βοηθητικά μέσα για το σύστημα ελέγχου ecomatmobile.
Επισκόπηση συστήματος

Παρελκόμενα για συστήματα αναγνώρισης

Παρελκόμενα για συστήματα αναγνώρισηςΕτικέττες ID για συστήματα ifm RFID. Διαφορετικές εκδόσεις και σχέδια για μεγάλη ποικιλία εργασιών αναγνώρισης.
Επισκόπηση συστήματος

Ανταλλακτικά

ΑνταλλακτικάΠαξιμάδια, τάπες, βάσεις συναρμολόγησης, ετικέτες επιγραφής και άλλα εξαρτήματα που διατίθενται ξεχωριστά, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
Επισκόπηση συστήματος