Συστήματα οχημάτων

Συστήματα βασικού ελέγχου

Συστήματα βασικού ελέγχουΤο σύστημα ελέγχου ecomatmobile Basic είναι βαθμωτό, εύκολο στη λειτουργία και την εγκατάσταση και ιδιαίτερα οικονομικό. Εκτός από τις καθεαυτού λειτουργίες ελέγχου, παρέχει λύσεις καλωδίωσης και προστασίας. Επιπλέον, η βαθμίδα - οθόνη γραφικής απεικόνισης μπορεί να παρέχει μηνύματα του συστήματος και απλά γραφικά όργανα.
Επισκόπηση συστήματος

Ελεγκτές

ΕλεγκτέςΗ πλατφόρμα του συστήματος ελέγχου ecomatmobile: η πανίσχυρη οικογένεια ελεγκτών.
Ο ελεύθερος προγραμματισμός και οι πολύπλευρες δυνατότητες παραμετροποίησης εξασφαλίζουν τη χρήση σε πολλές και διαφορετικές εφαρμογές.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Βαθμίδες Εισ/Εξ

Βαθμίδες Εισ/ΕξΑποκεντρωμένες μονάδες εισόδου/εξόδου για χρήση σε συστήματα διαύλου CANopen. Πολύ μικρότερες ανάγκες καλωδίωσης, καθώς το μοντάρισμα γίνεται εκεί που δημιουργούνται τα σήματα.
Η ευέλικτη παραμετροποίηση των εισόδων και εξόδων κάνει δυνατή τη γενική χρήση και μειώνει τα έξοδα αποθήκευσης εφεδρικών εξαρτημάτων.
Επισκόπηση συστήματος

Διαλογικές μονάδες / οθόνες

Διαλογικές μονάδες / οθόνεςΟι διαλογικές συσκευές διαθέτουν οθόνη με δυνατότητα γραφικών αναπαραστάσεων, πολύπλευρες διασυνδέσεις και προγραμματίζονται ελεύθερα σύμφωνα με το IEC61131.
Η βολική διασύνδεση χρήστη για το σέρβις και το χειρισμό μηχανών – οι διαλογικές μονάδες του συστήματος ελέγχου ecomatmobile.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Κάμερες

ΚάμερεςΣήμερα, σε όλα σχεδόν τα οχήματα, οι χρήστες χρησιμοποιούν οθόνες απεικόνισης πληροφοριών της μηχανής. Ταυτόχρονα, κάμερες παρακολουθούν τις περιοχές λειτουργίας. Εδώ, χρησιμοποιείται η νέα κάμερα O2M. Σχεδιασμένη για ακραίες συνθήκες λειτουργίας.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Μονάδες διάγνωσης και επισκευής

Μονάδες διάγνωσης και επισκευήςΛήψη και αξιολόγηση δεδομένων διάγνωσης – η βάση για ένα αποδοτικό και οικονομικό σύστημα τηλεσυντήρησης και επιτήρησης.
Η ελάττωση των εξόδων συντήρησης και η μείωση του χρόνου ακινητοποίησης της παραγωγής λόγω βλαβών είναι τα ουσιαστικά πλεονεκτήματα αυτής της μοντέρνας τεχνολογίας.
Επισκόπηση συστήματος

Μετατροπέας σήματος

Μετατροπέας σήματοςΟι λύσεις για τις ειδικές και τις ιδιαίτερες περιπτώσεις. Μετατροπείς σήματος για την προσαρμογή σημάτων αισθητήρων και ενεργοποιητών στις εισόδους και εξόδους των συστημάτων ελέγχου ή CANopen.
Επισκόπηση συστήματος

Αισθητήρες

ΑισθητήρεςΑπό τον αισθητήρα που είναι συμβατός με δίαυλο CAN ή τον αναλογικό αισθητήρα κλίσης, έως τον επαγωγικό διακόπτη προσέγγισης.
Οι αισθητήρες του συστήματος ecomatmobile είναι ασφαλούς λειτουργίας ακόμη και κάτω από τις ακραίες συνθήκες χρήσης μιας κινητής εργαλειομηχανής.
Επισκόπηση συστήματος