Συστήματα επιτήρησης κατάστασης

Συστήματα επιτήρησης κραδασμών

Συστήματα επιτήρησης κραδασμώνTo efector octavis είναι ένα απλό σε εφαρμογή σύστημα επιτήρησης κραδασμών, το οποίο ανιχνεύει δεδομένα κραδασμών και αυτόματα προσδιορίζει τη διάγνωση μηχανών απευθείας πάνω στη μηχανή. Η κατάσταση της μηχανής διαβιβάζεται σε συστήματα PLC ή SCADA. Εκπληρώνει τις κύριες απαιτήσεις της σύγχρονης επιτήρησης μηχανών: συμβατό, διαμορφώσιμο και με μεταβιβάσιμη διαμόρφωση.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Ροόμετρα πεπιεσμένου αέρα

Ροόμετρα πεπιεσμένου αέραΤο efector metris χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της κατανάλωσης πεπιεσμένου αέρα. Η υψηλή δυναμική μέτρησης σε συνδυασμό με υψηλή ακρίβεια μέτρησης και γρήγορο χρόνο απόκρισης, το καθιστούν ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, από τον εντοπισμό διαρροών έως τη μέτρηση κατανάλωσης κατά τη λειτουργία. Οι πολλές δυνατότητες εξόδων των μετρούμενων τιμών παροχής αέρα και θερμοκρασίας, επιτρέπουν την σχεδόν πλήρη σύνδεση σε διεργασίες ή συστήματα ελέγχου.
Επισκόπηση συστήματος

Ροόμετρα νερού

Ροόμετρα νερούΗ προσπάθεια για τη μείωση της κατανάλωσης νερού απαιτεί γνώση της τρέχουσας κατανάλωσης. Συστήματα μέτρησης, όπως μαγνητικοί-επαγωγικοί αισθητήρες ροής ή ογκομετρικοί υπερήχων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές με δίκτυα πόσιμου νερού λόγω της συμπαγούς σχεδίασής τους. Η χρήση τους στα δίκτυα πόσιμου νερού εξασφαλίζεται με τη χρήση εγκεκριμένων υλικών. Οι πολλές δυνατότητες παροχής των μετρούμενων τιμών ροής και θερμοκρασίας, επιτρέπουν την σχεδόν καθολική σύζευξη σε διεργασίες ή συστήματα ελέγχου.
Επισκόπηση συστήματος

Συστήματα ελέγχου ποιότητας λαδιού

Συστήματα ελέγχου ποιότητας λαδιούΓια την έγκαιρη ανίχνευση πολύ υψηλής περιεκτικότητας νερού σε λάδια και των λιπαντικά υγρά, είναι χρήσιμο να παρακολουθείτε συνεχώς τη σχετική υγρασία του υγρού με τη βοήθεια ενός αισθητήρα.
Ο αισθητήρας μετρά τη σχετική υγρασία του λαδιού σε εύρος 0 ... 100%, με τη βοήθεια ενός χωρητικού στοιχείου μέτρησης. Εκτός από τη σχετική υγρασία, ο αισθητήρας έχει και αναλογική έξοδο με τη θερμοκρασία του μέσου.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα