Βιομηχανική επικοινωνία

AS-i ελεγκτές / πύλες

AS-i ελεγκτές / πύλεςΟι Ελεγκτές και πύλες AS-i έχουν λειτουργίες Κύριας μονάδας AS-i (Master) και αποτελούν έτσι στοιχειώδη εξαρτήματα των δικτύων AS-i. Τοποθετούνται συνήθως μέσα σε πίνακες και εξασφαλίζουν την επικοινωνία των δεδομένων. Διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία κωδικών, κατάλληλη για διάφορες εφαρμογές. Το ενσωματωμένο PLC, προγραμματιζόμενο μέσω CoDeSys, επιτρέπει την χρήση των ελεγκτών AS-i ακόμα και ως συμπληρωματικών ή ανεξάρτητων ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματος

AS-i τροφοδοτικά / επιτηρητές γείωσης

AS-i τροφοδοτικά / επιτηρητές γείωσηςTo AS-i χρειάζεται ειδικά τροφοδοτικά AS-i για την επικοινωνία και τροφοδοσία των βαθμίδων AS-i και των συνδεδεμένων εισόδων και εξόδων (εν μέρει). Παρέχουν τροδοφοσία χωρίς γείωση, ειδική για επικοινωνία ανεπηρέαστη από παρεμβολές, κυρίως σε βιομηχανικό περιβάλλον. Η εγκατάσταση μπορεί να ελέγχεται για προβλήματα γείωσης, από επιτηρητές γείωσης.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

AS-i βαθμίδες Εισ/Εξ

AS-i βαθμίδες Εισ/ΕξΟι βαθμίδες Εισόδων/Εξόδων είναι αποκεντρωμένες βαθμίδες εισόδων και εξόδων του AS-i, για τη σύνδεση των ψηφιακών και αναλογικών εισόδων και εξόδων. Διαφορετικές εφαρμογές έχουν και διαφορετικές απαιτήσεις σχετικά με την προστασία, την αντοχή και τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Η γκάμα των προϊόντων της ifm παρέχει λύσεις με τυπωμένες πλακέτες, βαθμίδες τοποθέτησης πίνακα, ακόμα και βαθμίδες με βαθμό προστασίας IP69K.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

AS-i AirBox για πνευματικά συστήματα

AS-i AirBox για πνευματικά συστήματαΤα AS-i AirBox είναι συμπαγείς πνευματικές βαλβίδες σε συνδυασμό με ψηφιακές εισόδους ανάδρασης. Είναι τοποθετημένες στο περίβλημα ClassicLine, και συμβατές από την άποψη χώρου και τοποθέτησης. Η σύνδεση AS-i γίνεται μέσω του τυποποιημενου πλακέ καλωδίου ή με χρήση κάτω τμημάτων για στρόγγυλο καλώδιο. Διατίθενται βαλβίδες 3/2, 4/2, 5/2 και 5/3.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματος

AS-i αισθητήρες

AS-i αισθητήρεςΟι έξυπνοι αισθητήρες με AS-i μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο κίτρινο καλώδιο. Μέσω του AS-i, εκτός από την ανάγνωση του σήματος του αισθητήρα, υπάρχει πρόσβαση και σε επιπλέον δεδομένα διάγνωσης, που μπορούν εύκολα και οικονομικά να διαβιβαστούν και να αξιολογηθούν.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματος

AS-i βαθμίδες για βάνες, βαλβίδες και ενεργοποιητές

AS-i βαθμίδες για βάνες, βαλβίδες και ενεργοποιητέςΟι ελεγκτές βαλβίδων για πνευματικούς μηχανισμούς περιστροφικής κίνησης μπορούν να στερεωθούν μέσω τυποποιημένων μηχανικών διεπαφών απευθείας επάνω στα περισσότερα είδη μηχανισμών στρέψης. Περιλαμβάνουν δύο επαγωγικούς αισθητήρες για την απόκριση θέσης, μια ή δύο εξόδους για τον έλεγχο της πιλοτικής βαλβίδας και ένα υποτελές AS-i.
Επισκόπηση συστήματος

AS-i εξαρτήματα επέκτασης

AS-i εξαρτήματα επέκτασηςΥπάρχουν διάφοροι τρόποι επέκτασης του AS-i. Τα προδιαγεγραμμένα εκατό μέτρα μπορούν να σε ακραίες περιπτώσεις να επεκταθούν εως και τα 1000 μέτρα.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματος

AS-i Ασφάλεια στην Εργασία

AS-i Ασφάλεια στην ΕργασίαH προηγμένη τεχνολογία AS-i και οι εκτεταμένες δυνατότητες διάγνωσης παρέχουν υψηλή αξιοπιστία και χρόνο χρήσης των μηχανών. Η Ασφάλεια στην Εργασία "Safety at Work" αποτελεί επέκταση του AS-i. Εξαρτήματα ασφαλείας έως και PL e κατά EN ISO 13849-1 (IEC 61508 / SIL 3) μπορούν να συνδεθούν στο AS-i.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματος

Εξαρτήματα δικτύωσης

Εξαρτήματα δικτύωσηςΟι AS-i πύλες της ifm παρέχουν λύσεις διασύνδεσης σε δίκτυα στο πεδίο όπως Profibus, Profinet, Ethernet/ IP, DeviceNet, Ethercat και CANopen. Οι πύλες λειτουργούν ως υποτελείς δικτύου και χρησιμοποιούν το AS-i για έξυπνη τροφοδότηση της λεωφόρου των πληροφοριών.
Επισκόπηση συστήματος

IO-Link βαθμίδες

IO-Link βαθμίδεςΤο IO-Link είναι ένα πρότυπο ανεξαρτήτως κατασκευαστή και δικτύωσης στο πεδίο, που καθιστά την ανταλλαγή των δεδομένων Εισ/Εξ χρήστη και των δεδομένων παραμέτρων, μεταξύ ενός συστήματος ελέγχου και συσκευών συμβατών με IO-Link: όπως είναι αισθητήρες και ενεργοποιητές με δυνατότητες διάγνωσης.
Η πύλη AS-Interface / IO-Link επιτρέπει την χρήση της λειτουργικότητας του IO-Link στο AS-i.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα