Τεχνολογία ασφαλείας

Επαγωγικοί ασφαλείας

Επαγωγικοί ασφαλείαςΕδώ θα βρείτε τους πρώτους ηλεκτρονικούς αισθητήρες ασφαλείας, οι οποίοι δεν χρειάζονται στόχο ειδικής κατασκευής, αλλά μετάγουν απευθείας σε πόρτες με στόχους ανοξείδωτους ή από μαλακό σίδερο. Δεν θέλουν συντήρηση και δεν τους επηρεάζουν οι τυχόν ανοχές στις πόρτες, που εμφανίζονται μετά από μακρόχρονη χρήση.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Οπτικές κουρτίνες ασφαλείας

Οπτικές κουρτίνες ασφαλείαςΟπουδήποτε η κίνηση τμημάτων μηχανών μπορεί να είναι επικίνδυνη στους ανθρώπους ή τα αγαθά, χρησιμοποιούνται οι κουρτίνες φωτός ασφάλειας ή τα πλέγματα φωτός ασφάλειας. Ο προστατευτικός εξοπλισμός εξασφαλίζει ότι οι έξοδοι απενεργοποιούνται, πράγμα που οδηγεί σε σταμάτημα των μηχανών.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματος

Οπτικά πλέγματα ασφαλείας

Οπτικά πλέγματα ασφαλείαςΟπουδήποτε η κίνηση τμημάτων μηχανών μπορεί να είναι επικίνδυνη στους ανθρώπους ή τα αγαθά, χρησιμοποιούνται οι κουρτίνες φωτός ασφάλειας ή τα πλέγματα φωτός ασφάλειας. Ο προστατευτικός εξοπλισμός εξασφαλίζει ότι οι έξοδοι απενεργοποιούνται, πράγμα που οδηγεί σε σταμάτημα των μηχανών.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Ρελέ ασφαλείας

Ρελέ ασφαλείαςΤα ρελέ ασφαλείας παρέχουν διάφορες επιλογές σύνδεσης για κουρτίνες ασφάλειας, επαγωγικούς αισθητήρες ασφαλείας ή και άλλες συσκευές. Ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις κατά SIL 3 (IEC 61508). Χειροκίνητη (ελεγχόμενη) ή αυτόματη επανεκκίνηση, καθώς και δυνατότητα φίμωσης, είναι μερικές μόνο από τις πολυάριθμες λειτουργίες που διαθέτουν.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Ελεγκτές ασφαλείας

Ελεγκτές ασφαλείαςΟι ελεγκτές για ασφαλείς εφαρμογές κατά EN 13849, PL d και IEC 62061, SIL cl2 ονομάζονται "ελεγκτές ασφαλείας". Ειδικές διαγνωστικές ρουτίνες για το υλικό-λογισμικό έχουν ενσωματωθεί στις συσκευές. Οι πιστοποιήσεις του υλικού, του λογισμικού λειτουργίας και των εργαλείων προγραμματισμού, κάνουν ευκολότερη τη λήψη της πιστοποίησης της μηχανής για τον μηχανικό έργου.
Επισκόπηση συστήματος

AS-i Ασφάλεια στην Εργασία

AS-i Ασφάλεια στην ΕργασίαΗ εξελιγμένη τεχνολογία AS-i και οι εκτεταμένες δυνατότητες διάγνωσης παρέχουν υψηλή αξιοπιστία και μεγάλο χρόνο χρήσης της μηχανής. Η «Ασφάλεια στην Εργασία" είναι επέκταση του AS-i με εξαρτήματα ασφαλείας. Εξαρτήματα ασφαλείας μέχρι και την υψηλότερη κατηγορία ελέγχου 4 κατά EN 954-1, SIL 3 κατά IEC 61508 και EN ISO 13849 - 1 / PL e, μπορούν να συνδεθούν στο AS-i.
Βοηθός επιλογήςΕπισκόπηση συστήματος