Βιομηχανικά οπτικά συστήματα

Αισθητήρες αναγνώρισης σχήματος

Αισθητήρες αναγνώρισης σχήματοςΑυτόνομη μονάδα με ενσωματωμένα αντικεραυνικό και διάγνωση, σε στιβαρό περίβλημα κατάλληλο για βιομηχανίες. Το ηλεκτρονικό μάτι επιτήρησης παρουσίας, πληρότητας, θέσης, ποιοτικού ελέγχου καθώς και αναγκών ταξινόμησης.
Επισκόπηση συστήματος

Τρισδιάστατοι αισθητήρες

Τρισδιάστατοι αισθητήρεςO efector pmd 3D είναι ο πρώτος βιομηχανικός τρισδιάστατος αισθητήρας που μπορεί να εκτιμήσει αντικείμενα σε τρεις διαστάσεις με μια ματιά. Κάθε εικονοστοιχείο του τσιπ πλέγματος που διαθέτει, αξιολογεί την απόστασή του από το αντικείμενο. Η εικόνα του αντικειμένου στο τσιπ πλέγματος και οι αντίστοιχες τιμές απόστασης αντιστοιχούν σε μια τρισδιάστατη εικόνα. Η ενσωματωμένη βαθμίδα αξιολόγησης επιτρέπει τη λεπτομερή αντιστοίχηση των συνθηκών του αντικειμένου ή της σκηνής με τον όγκο, την απόσταση ή την ανίχνευση στάθμης, σε τρεις διαστάσεις.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Τρισδιάστατες κάμερες

Τρισδιάστατες κάμερεςΗ τρισδιάστατη κάμερα τεχνολογίας pmd ανιχνεύει σκηνές και αντικείμενα στο χώρο, με μια ματιά. Σε αντίθεση με τους σαρωτές λέιζερ, δεν έχει κινούμενα εξαρτήματα, με αποτέλεσμα να είναι στιβαρή και να μη φθείρεται. Η αρχή λειτουργίας της είναι η ίδια με τον τρισδιάστατο αισθητήρα. Εκτός από την τρισδιάστατη εικόνα απόστασης, η κάμερα μας δίνει και μια μονόχρωμη εικόνα της σκηνής, σε αποχρώσεις του γκρι. Ο συνδυασμός των εικόνων αυτών επιτρέπει τον ελεύθερο προγραμματισμό ειδικών εφαρμογών, μέσω ενός κιτ ανάπτυξης λογισμικού.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα

Μονάδες φωτισμού

Μονάδες φωτισμούΠολύ λεπτές μονάδες οπίσθιου φωτισμού για τη δημιουργία σιλουέτας με ακρίβεια. Διατίθενται εκδόσεις με κόκκινο ή υπέρυθρο φως. Συνεχής ή παλμική λειτουργία, με ένταση φωτός 4 επιπέδων.
Επισκόπηση συστήματοςΝέα προϊόντα