Στοιχεία και γεγονότα

 

Μέτρηση και έλεγχος -

Από την ίδρυση της εταιρείας το 1969, η ifm electronic gmbh προσανατολίζεται διαρκώς στη βελτιστοποίηση των τεχνικών διεργασιών σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες. Η ifm είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο στον κλάδο του βιομηχανικού αυτοματισμού.
  Εξέλιξη πωλήσεων   Εξέλιξη προσωπικού   Διπλώματα ευρεσιτεχνίας
 
Περισσότεροι από 5.500 εργαζόμενοι σε πάνω από 70 χώρες αναπτύσσουν και παρέχουν λύσεις για περίπου 100.000 πελάτες στην κατασκευή μηχανών και σε άλλες βιομηχανίες.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων

Ένα από τα δυνατά σημεία της ifm είναι η εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων, που δεν περιλαμβάνει μόνο τις κλασσικές λύσεις, αλλά φροντίζει και για τις ειδικές απαιτήσεις των μεμονωμένων βιομηχανιών. Η ιστορία της επιτυχίας της οικογενειακής επιχείρησης, ξεκίνησε το 1969 με την εφεύρεση των επαγωγικών αισθητήρων προσέγγισης που βασίζονταν στην τεχνολογία φίλμ. Σήμερα, η εμπορική ονομασία "efector" είναι συνώνυμη με τους αισθητήρες θέσης και ρευστών, την αναγνώριση αντικειμένων και τα συστήματα διάγνωσης και αναγνώρισης. Η εμπορική ονομασία "ecomat" είναι συνώνυμη με τη δικτύωση και τα συστήματα ελέγχου.

Ποιότητα „Made in Germany“

Η ifm, δεύτερης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στο Έσσεν, με χώρο ανάπτυξης και παραγωγής στο Tettnang στη λίμνη Constance, είναι στενά συνδεδεμένη με τη Γερμανία ως μια βιομηχανική χώρα. Κατασκευασμένα στη Γερμανία – το 80 % των 7.844 των προϊόντων της ifm κατασκευάζονται εδώ. Οι περισσότεροι από 600 εργαζόμενοι στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης καθώς και η στενή συνεργασία με τα ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια και νέες επιχειρήσεις έχουν οδηγήσει σε πάνω από 650 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και περίπου 440 ενεργά διπλώματα ευρεσιτεχνίας / εφαρμογές καθώς και καινοτόμες λύσεις με προϊόντα για τις απαιτήσεις του αύριο. Αυτές οι προσεγγίσεις διασφαλίζουν σταθερά υψηλή ποιότητα και καινοτόμο δύναμη σε όλο το φάσμα των προϊόντων.

Η ifm - δίπλα σας

Μια ασυνήθιστα ισχυρή παγκόσμια ομάδα πωλήσεων περίπου 1.200 μηχανικών, ολοκληρώνει την επιτυχημένη συνταγή. Δίνουν ένα πρόσωπο στην ifm, γνωρίζουν τις ειδικές απαιτήσεις της αγοράς και τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε χώρας και προσφέρουν εξατομικευμένη υποστήριξη για κάθε πελάτη. Η στρατηγική αυτή παρέχει στην ifm την ευελιξία μιας μεσαίου μεγέθους οικογενειακής επιχείρησης, μαζί με τον διεθνή χαρακτήρα και την καινοτόμο δύναμη μιας ομάδας εταιρειών. Συνεπώς, το 2015 η ifm μπόρεσε να επιτύχει κύκλο εργασιών ύψους € 720 εκατ.