Jännitelähteet / Tarvikkeet

Jännitelähteet

JännitelähteetAS-i-hakkurijännitelähteet ovat jokaisen AS-i-verkon välttämätön ja olellinen osa. Ne kehittävät AS-i-normin mukaisen 29,5 … 31,6 V DC-jännitteen verkon laitteille. Kaikki ifm:n jännitelähteet täyttävät EN 50178 ja EN 60204 -normien määräykset (PELV).
HakuValintakaavioUutuuksia

Asennustarvikkeet ja kiinnikkeet

Asennustarvikkeet ja kiinnikkeetAntureiden oikea asennus on äärimmäisen tärkeää koneen toiminnalle.
ifm:n tuoteohjelmaan kuuluu täydellinen sarja asennustarvikkeita yksinkertaisen ja turvallisen asennuksen varmistamiseksi.
Erillisten komponenttien (esim. kulmaraudat, mutterit ja asennuspannat) lisäksi erityiset asennussarjat mahdollistavat edulliset, nopeat ja joustava asennusratkaisut.
Valintakaavio

Modulaariset asennussarjat

Modulaariset asennussarjatifm:n tuoteohjelmaan kuuluu kokonainen valikoima helppokäyttöisiä asennussarjoja , joiden avulla antureiden ja heijastimien asennus on helppoa ja nopeaa.
Ratkaisut perustuvat vain yhdellä ruuvilla kiristettävään säätösylinteriin, joka pitää anturin turvallisesti paikallaan ja mahdollistaa vapaan suuntauksen kaikkien kolmen akselin suhteen.
Anturin asennuselementit voidaan valita käytettävän anturin tyypin perusteella. Lisäksi säätösylinterin asennukseen löytyy kolme erilaista teollisuudessa yleistä vaihtoehtoa: varrasasennus, pinta-asennus ja kiskoasennus.
HakuValintakaavio

Tarvikkeet valokennoille

Tarvikkeet valokennoilleErityisesti optoelektronisten antureiden kohdalla asennustarvikkeilla on keskeinen vaikutus koko anturijärjestelmän toimintavarmuuteen.
Sopivien prismaheijastimien, asennuskulmarautojen, asennussarjojen ja linssien lisäksi löydät täältä myös kuituoptiikoita ja erikoiskiinnikkeitä.
Valintakaavio

Tarvikkeet magneettiantureille

Tarvikkeet magneettiantureilleRäätälöityjen asennus- ja kiinnitystarvikkeiden lisäksi ifm:n tuoteohjelmaan kuuluu laaja valikoima kohdemagneetteja.
Valintakaavio

Tarvikkeet sylinteriantureille

Tarvikkeet sylinteriantureilleifm:n tuoteohjelmaan sisältyy laaja valikoima tarvikkeita, jotka on räätälöity antureiden sovittamiseen erilaisiin paineilmasylintereihin.
Valintakaavio

Tarvikkeet venttiili- ja toimilaiteantureille

Tarvikkeet venttiili- ja toimilaiteantureilleifm tarjoaa sylinterikytkimille ja venttiiliantureille sopivia asennusratkaisuja ja erikoisvarusteita nopean ja kulumattoman toiminnan varmistamiseksi
Kohdemagneetit ja tunnistuskiekot on sovitettu antureihin optimaalisesti ja ne takaavat siten parhaan mahdollisen toimintavarmuuden.
Valintakaavio

Tarvikkeet AS-i-komponenteille

Tarvikkeet AS-i-komponenteilleLaaja käyttöönottoon, diagnostiikkaan ja sähköisen kytkemiseen tarkoitettujen tarvikkeiden valikoima takaa AS-i-väylän menestyksen.
Erilaisten EMS-pohjaosien ansiosta on mahdollista käyttää sekä lattakaapelia että suojattuja tai suojaamattomia pyörökaapeleita. Veitsiliittimillä varustettuja pikaliittimiä voidaan käyttää sekä edullisiin väyläliitäntöihin että pyörökaapelilla tai M12-liittimillä varustettujen laitteiden nopeaan liittämiseen. Ohjelmistot, kirjallisuus ja viallisten dataviestien havaitsemiseen ja dokumentointiin tarkoitettu eAS-i-testeri täydentävät valikoimaa.
Valintakaavio

Tarvikkeet ohjausjärjestelmille

Tarvikkeet ohjausjärjestelmilleAsennusmateriaalit ja apuvälineet ecomatmobile ohjausjärjestelmille.
Valintakaavio

Tarvikkeet tunnistusjärjestelmille

Tarvikkeet tunnistusjärjestelmilleID-tunnisteet ifm:n RFID-järjestelmille. Useita malleja moniin erilaisiin tunnistustehtäviin.
Valintakaavio

Muut tarvikkeet

Muut tarvikkeetTäältä löydät muttereita, suojahattuja, asennusjalustoja, merkintäkilpiä ja muita erikseen tilattavissa olevia osia
Valintakaavio