Liikkuvan kaluston järjestelmät

Pienlogiikat

PienlogiikatOhjausjärjestelmä ecomatmobile Basic on modulirakenteinen, helppokäyttöinen ja edullinen. Puhtaiden ohjaustoimintojen lisäksi se on varustettu myös suojaus- ja kaapelointiratkaisuilla. Lisäksi sen graafinen näyttöyksikkö mahdollistaa järjestelmäviestien näytön ja yksinkertaisten näyttölaitteiden korvaamisen.
ValintakaavioUutuuksia

Ajoneuvologiikat

AjoneuvologiikatOhjausjärjestelmäkonsepti ecomatmobile: tehokas ohjausjärjestelmäperhe.
Vapaa ohjelmoitavuus ja monipuoliset konfigurointivaihtoehdot mahdollistavat käytön monenlaisissa sovellutuksissa.
ValintakaavioUutuuksia

I/O-modulit

I/O-modulitHajautettavat I/O-modulit CANopen-väyläjärjestelmiin. Modulit asennetaan sinne, missä signaalit syntyvät, mikä väehntää kaapelointitarvetta huomattavasti.
Tulojen ja lähtöjen konfiguroitavuus vähentää erilaisten modulien määrää ja alentaa siten varastointikustannuksia.
ValintakaavioUutuuksia

Näyttöyksiköt

NäyttöyksikötDialogimoduleiden ominaisuuksia ovat mm. grafiikkanäyttö, IEC 61131 mukainen ohjelmointi ja monipuoliset liitännät.
Mukava käyttöliittymä huoltoon ja koneen käsittelyyn - ecomatmobile tuoteperheen dialogimodulit.
ValintakaavioUutuuksia

Kamerat

KameratMelkeinpä kaikissa liikkuvissa työkoneissa käytetään nykyään näyttöyksikköjä koneinformaation osoittamiseen. Samanaikaisesti kamerajärjestelmät valvovat työskentelyalueita.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää ifm:n uutta O2M-kamerajärjestelmää, joka on kehitetty erityisesti vaikeisiin käyttöolosuhteisiin.
ValintakaavioUutuuksia

DIagnostiikka- ja huoltoyksiköt

DIagnostiikka- ja huoltoyksikötDiagnostiikkatietojen tunnistus - tehokkaan ja edullisen etähuolto- ja valvontakonseptin perusta.
Huoltokustannusten ja seisakkiaikojen vähentyminen vikatapauksissa ovat tämän uudenaikaisen teknologian mukanaan tuomia oleellisimpia etuja
Valintakaavio

Signaalimuuntimet

SignaalimuuntimetRatkaisu erikoissovellutuksiin. Signaalimuunnin antureiden ja toimilaitteiden signaalien sovittamiseksi ohjausjärjestelmän tai CANopen-modulien tuloihin ja lähtöihin.
Valintakaavio

Anturit

AnturitCAN-liitäntäisistä tai analogisista kallistusantureista mobiilikäyttöön tarkoitettuihin induktiivisiin lähestymiskytkimiin ja paineantureihin.
ecomatmobile -järjestelmän anturit toimivat luotettavasti vaikeimmissakin käyttöolosuhteissa.
Valintakaavio