Turvateknologia

Induktiiviset turva-anturit

Induktiiviset turva-anturitTäältä löydät ensimmäiset elektroniset turva-anturit, jotka eivät tarvitse erityisiä vastakappaleita vaan tunnistavat suoraan oven tai ruostumattoman tai tavallisen teräskohteen. Ne ovat kulumattomia ja toleransseista riippumattomia pitkäaikaisessakin käytössä.
ValintakaavioUutuuksia

Turvavaloverhot

TurvavaloverhotKaikkialla, missä koneenosien liikkeet aiheuttavat vaaraa ihmisille tai tavaroille, käytetään turvavaloverhoja. Suojalaitteet varmistavat, että lähdöt kytkeytyvät pois päältä aiheuttaen koneen pysähtymisen.
HakuValintakaavioUutuuksia

Turvavalokennot

TurvavalokennotKaikkialla, missä koneenosien liikkeet aiheuttavat vaaraa ihmisille tai tavaroille, käytetään turvavaloverhoja. Suojalaitteet varmistavat, että lähdöt kytkeytyvät pois päältä aiheuttaen koneen pysähtymisen.
HakuValintakaavioUutuuksia

Turvareleet

TurvareleetMonitoimisuuden etuja: Turvarele tarjoa monia liitäntäoptioita turvavaloverhoille, induktiiviille turva-antureille ja muille kosketuksettomille turvalaitteille. Ne täyttävät kovimmatkin vaatimukset: luokitus SIL 3 (IEC 61508). „Valvottu“ ja „automaattinen käynnistys“ sekä ulkoinen mykistys ovat vain esimerkkejä monista käytettävissä olevista toiminnoista.
ValintakaavioUutuuksia

Turvaohjaimet

TurvaohjaimetStandardien EN 13849, PL d ja IEC 62061, SIL cl2 mukaisia, turvasovellutuksiin tarkoitettuja ohjausjärjestelmiä kutsutaan "turvalogiikoiksi". Näihin laitteisiin on lisätty laitteistoa ja ohjelmistoa valvovia testausrutiineja. Laitteistoa, käyttöjärjestelmää ja ohjelmointityökaluja koskevan hyväksynnän ansiosta projekti-insinöörin on helpompi saada hyväksyntä koko laitteistolleen.
Valintakaavio

AS-i turvateknologia

AS-i turvateknologiaEdistyksellinen AS-i-teknologia laajennettuine diagnostiikkamahdollisuuksineen lisää toimintavarmuutta ja parantaa järjestelmien käynnissäoloaikaa. Termillä "Safety at Work" tarkoitetaan AS-i-väylän turvateknologialaajennusta. Korkeimpaankin turvakategoriaan (kategoria 4 EN 954-1 mukaan, SIL 3 IEC 61508 ja EN ISO 13849 - 1 / PL e mukaan) kuuluvat turvakomponentit voidaan kytkeä AS-i-järjestelmään.
HakuValintakaavioUutuuksia