Teollisuuden konenäkö

Konenäköanturit

KonenäköanturitIntegroidulla valaisimella ja mittauselektroniikalla varustettu kompaktianturi kestävässä, teollisuusyhteensopivassa kotelossa. "Elektroninen silmä" kohteen paikallaolon, muodon tai paikan valvontaan laadunvalvonta- ja lajittelusovellutuksissa.
Valintakaavio

3D-anturit

3D-anturitefector pmd 3d on ensimmäinen teollinen 3D-anturi, joka pystyy yhdellä silmäyksellä mittaamaan kohteen mitat 3 ulottuvuuden suhteen. Tämän kuvamatriisin jokainen kuvapiste mittaa sen etäisyyden kohteesta. Kohteen kuva yhdessä vastaavien etäisyysarvojen kanssa vastaa kohteen kolmiulotteista kuvaa. Sisäänrakennettu arviointipiiri mahdollistaa kohteiden ja näkymien esittämisen komiulotteisesti esim. tilavuuden, etäisyyden tai pinnakorkeuden avulla.
ValintakaavioUutuuksia

3D-kamerat

3D-kamerat3D-kamera tunnistaa tilat ja kohteet kolmiulotteisena yhdellä silmäyksellä. Laserskannereista poiketen se ei tarvitse liikkuvia komponentteja, mikä tekee siitä kestävän ja kulumattoman. Toimintaperiaate on sama kuin 3D-anturissa. 3D-etäisyysinformaation lisäksi kamera muodostaa kohdealueesta myös harmaasävykuvan. Näiden kahden kuvan yhdistelmä mahdollistaa sovellutuskohtaisten tehtävien vapaan ohjelmoinnin ohjelmistokehityspaketin avulla.
ValintakaavioUutuuksia

Valaistustekniikka

ValaistustekniikkaOhuet taustavalaisimet tarkkojen varjokuvien luomiseen. Saatavana versioita punaisella ja infrapunavalolla. Jatkuva toiminta tai pulssimoodi 4-portaisella intensiteetillä.
Valintakaavio