Liikeanturit

Kulma-anturit

Kulma-anturitPulssi- ja kulma-antureissa käytetään kulumatonta, optoelektronista tunnistusperiaatetta. Tärkeä osa tätä järjestelmää on kiinteästi akselille kiinnitetty pulssilevy.
Suuren pulssimäärän ansiosta pienetkin lineaariliikkeet pystytään mittaamaan tarkasti.
HakuValintakaavioUutuuksia

Kompaktipyörintävahdit

KompaktipyörintävahditKompaktipyörintävahdeissa yhdistetään pyörintänopeuden tunnistus ja valvonta samaan laitteeseen. Anturiosa toimii samalla tavalla kuin induktiivinen lähestymisanturi. Anturi tunnistaa sen ohi kulkevat metallikohteet koneen pyöriessä. Valvontayksikkö muuntaa tämän informaation pyörintänopeudeksi. Jos näin saatava arvo on suurempi/pienempi kuin aseteltu min./maks.arvo, niin laitteen elektroninen lähtö menee päälle.
ValintakaavioUutuuksia

Kallistusanturit

KallistusanturitCANopen-liitännällä varustettuja 2-akselisia kallistusantureita käytetään liikkuvien työkoneiden vaaitukseen ja kallistuskulman mittaamiseen. Tyypillisiä sovellutuksia ovat mm. liikkuvien nostureiden nostotason paikannus ja vaaitus. Lisäksi saatavana on myös binääri- ja analogialähtöisiä kallistusantureita, jotka voidaan liittää suoraan ohjausjärjestelmiin tai I/O-moduleihin.
ValintakaavioUutuuksia

Pyörintävahdit

PyörintävahditTuoteperhe sisältää analogisia ja digitaalisia pulssinkäsittelyjärjestelmiä nopeuden, liukuman ja pyörimissuunnan valvontaan, taajuus/virtamuuntimia, laskureita ja näyttöjä sekä raja-arvoreleitä ja näyttöyksiköitä analogisten standarisignaalien osoitukseen.
ValintakaavioUutuuksia