Strømforsyning / tilbehør

Strømforsyninger

StrømforsyningerAS-i koblingsnetaggregater er en nødvendig og for funktionen vigtig bestanddel af et AS-interfacenetværk. De genererer en reguleret udgangsspænding mellem 29.5 V og 31.6 V i henhold til AS-i specifikationen. Alle netaggregater opfylder PELV-kravene i EN 50178 og EN 60204.
SelectorSystemoversigtProduktnyheder

Montage tilbehør, vinkler / beslag

Montage tilbehør, vinkler / beslagDen rigtige montering af sensoren er, når alt kommer til alt, afgørende for maskinens funktion.
ifm electronic tilbyder et komplet sortiment af fastgørelsestilbehør, som muliggør en enkel og sikker montage.
Ud over enkeltkomponenter som fastgørelsesvinkler, møtrikker og spændebåd sørger afstemte montagesæt for prisvenlige, hurtige og fleksible monteringsløsninger.
SystemoversigtProduktnyheder

Modulære montagesystemer

Modulære montagesystemerifm tilbyder et komplet komponentsystem af monteringssæt, som er lette at håndtere, og som gør installationen af sensorer og reflektorer lettere for dig.
Løsningerne består af en klemcylinder, som fastgøres med bare en skrue, og som holder sensorerne sikkert i position og samtidig garanterer fri bevægelighed i alle akser.
Mens de brugte sensormonteringselementer er afhængige af sensorens konstruktionsform, kan klemcylinderen monteres på tre forskellige måder: på rundprofiler og stænger, på flader og på i industrien gængse aluminiumprofiler.
SelectorSystemoversigt

Tilbehør for foto sensorer

Tilbehør for foto sensorerIsær ved optiske sensorer er fastgørelsens kvalitet og det anvendte tilbehør af stor betydning for hele sensorsystemets pålidelighed.
Ud over de tilhørende reflektorer, fastgørelsesvinkler, montagesæt, blænder og linser finder du her også passende fiberoptik og specialholdere.
SystemoversigtProduktnyheder

Tilbehør for magnet sensorer

Tilbehør for magnet sensorerUd over de brugerdefinerede installations- og forskellige montagemuligheder, tilbyder ifm forskellige aftastnings magneter.
Systemoversigt

Tilbehør for cylinder sensorer

Tilbehør for cylinder sensorerFor cylinder sensorer tilbyder ifm skræddersyet tilbehør for tilpasning af sensoren til de forskellige typer af pneumatiske cylindre.
Systemoversigt

Tilbehør for feedback systemer

Tilbehør for feedback systemerTil cylinderkontakter og ventilsensorer har ifm passende monteringsløsninger og specielt tilbehør til en sikker og slidfri drift.
Aftastningsmagneter og koblingsknaster (pucks) er blevet optimalt afstemt efter sensorerne og byder den højeste pålidelighed og driftssikkerhed.
Systemoversigt

Tilbehør for AS-Interface

Tilbehør for AS-InterfaceDet omfangsrige tilbehør til idriftsættelse, diagnose og elektrisk installation sørger for succesen for AS-interface.
Mange af EMS underdelene tillader brugen af AS-i fladkabler, afskærmede eller ikke afskærmede rundkabler. Der fås fladkabeludtag til prisbillig fordeling af bussen samt til hurtig tilslutning af enheder med rundkabel eller M12- stik. Software, litteratur og eAS-i testeren til detektering og dokumentation af fejlagtige datatelegrammer afrunder programmet.
Systemoversigt

Tilbehør for styre systemer

Tilbehør for styre systemerMonteringsmaterial og hjælpemidler til styringsystemet ecomatmobile.
SystemoversigtProduktnyheder

Tilbehør for Identifikationssystemer

Tilbehør for IdentifikationssystemerID-tags til ifm RFID-systemer. Forskellige versioner og designs til en bred vifte af identificerings-opgaver.
Systemoversigt

Reservedele

ReservedeleMøtrikker, lukkekapper, monteringssokler, tekstplader og andre dele, som også kan fås separar, finder du her.
Systemoversigt