Tilslutnings-teknologi

Hunstik m/u kabel

Hunstik m/u kabelKabeldåser bruges hovedsageligt til tilslutning af sensorer. Første klasses stikkontakter og materialer sørger for pålidelige elektriske forbindelser.
Ud over et stort spektrum af standardprodukter tilbyder ifm også silikone- og halogenfri versioner til hygiejneområdet, til brug i kontakt med køle- og smøremidler, samt til brug i svejseanlæg.
SelectorSystemoversigtProduktnyheder

Hanstik m/u kabel

Hanstik m/u kabelKabelstik bruges hovedsageligt til tilslutning af centralfordeler og moduler. Første klasses stiftkontakter og materialer sørger for pålidelige elektriske forbindelser.
Ud over det store spektrum af standardprodukter tilbyder ifm også silikone- og halogenfri versioner til hygiejneområder, til brug i kontakt med køle- og smørestoffer, samt til brug i svejseanlæg.
SelectorSystemoversigtProduktnyheder

Jumper (forlænger) kabler

Jumper (forlænger) kablerForbindelseskabler har et kabelstik og en kabeldåse. De bruges til tilslutning af sensorer på centralfordelere og moduler. Første klasses kontakter og materialer sørger også her for pålidelige elektriske forbindelser.
Ud over et stort spektrum af standardprodukter tilbyder ifm også silokone- og halogenfri versioner til hygiejneområder, til brug i kontakt med køle- og smøremidler, samt til brug i svejseanlæg.
SelectorSystemoversigt

Fordeler (splitter) boxe

Fordeler (splitter) boxeCentralfordelere muliggør tilslutningen af flere sensorer og overførsel af tilsvarende signaler og forsyningsspændinger via et multi-lederkabel. Hermed reducerer du installations- og ledningsføringsarbejdet betydeligt.
Ud over centralfordelere med fast forbundet tilslutningskabel findes også versioner med en centralstikforbinder.
SelectorSystemoversigtProduktnyheder

Indbygningsadapter hunstik

Indbygningsadapter hunstikMonteringsdåser giver mulighed for at forsyne huse eller kontaktskabe med gennemførte stikforbindelsestilslutninger..
SelectorSystemoversigt

Indbygningsadapter hanstik

Indbygningsadapter hanstikMonteringsstik bruges hovedsageligt til ommontering af sensorer med kabelforskruning til stikforbindelsestilslutning.
De skrues i huset i stedet for den forhåndenværende kabelforskruning og tilsluttes til de forhåndenværende tilslutningsklemmer.
SelectorSystemoversigt

Y-fordelere (splittere)

Y-fordelere (splittere)Y-tilslutningskabler bruges til fordeling af signaler hhv. tilslutning af to apparater til en stikforbindelsestilslutning.
SelectorSystemoversigtProduktnyheder

COMBICON stik

COMBICON stikCOMBICON-stik har fordelene ved service-venlige stiktilslutninger i forbindelse med den kendte skrue- hhv. klemtilslutningsteknik.
De bruges i mellemtiden til tilslutning af mange typer ifm controlmoitorer, power-supply og AS-i mastere.
Systemoversigt