Systemer for mobile maskiner

Basic control systemer

Basic control systemerStyresystemet ecomatmobile Basic er modulært opbygget, let at installere, let at betjene og omkostningseffektivt. Ud over rene styrefunktioner, leveres løsninger til ledningsføring og sikringer. En grafisk visualiserings modul giver dig også mulighed for at se system-meddelelser og enkle display-instrumenter..
SystemoversigtProduktnyheder

Mobile controllere

Mobile controllerePlatformen for styresystemet ecomat mobile. Den kraftfulde controller familie
Frit programmerbar og de ​​mange konfigurationsmuligheder muliggøre anvendelser i meget forskellige applikationer.
SystemoversigtProduktnyheder

I/O moduler

I/O modulerDecentrale I/O moduler til brug i CANopen bussystemer. Betydelig mindre ledningsføring, da de monteres præcis der, hvor signalerne genereres.
Den fleksible konfiguration af ind- og udgange muliggør en universal anvendelse og reducerer omkostningerne ved lagerbeholdning.
SystemoversigtProduktnyheder

Dialog moduler / display

Dialog moduler / displayGrafiske displayer, fri programmering i henhold til IEC 61131 og mange interface udmærker dialogenhederne.
Den komfortable brugerinterface til service og maskinbetjening - styringssystemet ecomatmobiles dialogenheder.
SystemoversigtProduktnyheder

Kameraer

KameraerI næsten alle mobile maskiner benyttes i dag displays til visning af maskin-informationer. På samme system kan et kamera at overvåge arbejdsområdet. Her er det nye kamera-system O2M anvendt. Den robuste konstruktion er designet til ekstreme driftsbetingelser.
SystemoversigtProduktnyheder

Diagnose og service units

Diagnose og service unitsRegistrering af diagnosedata – basen for en ydedygtig og omkostningsvenlig fjernvedligeholdelse og overvågningskoncept.
Reduktion af serviceomkostninger og stoptider, i tilfælde af forstyrrelse, er væsentlige fordele ved denne moderne teknologi.
SystemoversigtProduktnyheder

Signal converters

Signal convertersProblemløsningen til specielle applikationer. Signaltransformer for tilpasning af sensor- og aktuatorsignaler til ind- og udgange for controller eller CANopen-moduler.
Systemoversigt

Sensorer

SensorerFra CAN-bus-kompatible eller analoge hældningssensorer til induktive nærhedskontakter og mobilduelige tryksensorer .
ecomatmobile systemets sensorer er driftsikre selv under ektreme anvendelsesbetingelser i en mobil maskine.
Systemoversigt