Tilstands overvågnings-systemer

Systemer for vibrationsovervågning

Systemer for vibrationsovervågningefector octavis er et vibrationsovervågningssystem, som er let at implementere, og som registrerer svingningsdata og automatisk udfører maskindiagnosen. Maskintilstanden sendes til styringerne eller scada-systemerne. Den væsentligste krav til moderne maskinovervågning opfyldes: Kompatibilitet, modulær opbygning og overførbar konfiguration
SystemoversigtProduktnyheder

Flow målere for trykluft

Flow målere for trykluftefector metris anvendes til at måle forbruget af trykluft. Med et højt dynamik område en høj målenøjagtighed samt hurtigere responstid, åbner der sig en række anvendelsesområder fra lækagesøgning til driftsmæssige forbrugsmåling. Sensoren som kombinerer flow- og temperaturmåling åbner mange muligheder for tilkobling til proces styringsopgaver..
Systemoversigt

Flow målere for vand

Flow målere for vandBestræbelserne på at reducere vandforbruget kræver kendskab til det aktuelle forbrug. Målesystemer, såsom magnetisk-induktive eller ultralyds flowmålere, er pga. deres kompakte design, lette at anvende. Anvendelsen i ​​drikkevandsforsyning sikres ved brug af godkendte materialer. Forskellige muligheder for at måle udgangsværdi for flow og temperaturforhold tillader næsten universel tilkobling til proces-eller kontroludstyr.
Systemoversigt

Systemer for oliekvalitets måling

Systemer for oliekvalitets målingEn fugt sensor giver en tidlig påvisning af et højt vandindhold i smøremidler og olier. Sensoren foretager en løbende overvågning af den relative luftfugtighed i medierne.
Sensoren måler den relative fugtighed i olie med en kapacitiv føleelement i området 0 .. 100%. Ud over den relative luftfugtighed vises også temperaturen i medierne som et analogt signal.
SystemoversigtProduktnyheder