Industriel Kommunikation

AS-Interface controllere / gateways

AS-Interface controllere / gatewaysAS-i controllere og gateways omfatter AS-i master-funktioner og er dermed en grundlæggende del af AS-i netværk. Disse komponenter sidder oftest i el-tavlen og sørger for datakommunikationen. En bred vifte af produkter sikrer, at forskellige applikationer kan være omfattet. En integreret CoDeSys programmerbar PLC får AS-i kontrolenheden til at fungere som et supplerende eller stand-alone styresystem.
SelectorSystemoversigtProduktnyheder

AS-Interface strømforsyninger / jordfejls monitorer

AS-Interface strømforsyninger / jordfejls monitorerAS-i benytter for at kommunikere: En strømforsyning, et AS-i Mastermodul og de tilhørende indgangs- og udgangsmoduler samt til tider specielle AS-i udvidelses strømforsyninger. Strømforsyningerne leverer en potentialfri ikke jordet spænding, der er nødvendig for en støjufølsom kommunikation der især er behov for i et industrielt miljø. Med hjælp fra jordfejlsmonitorerne, bliver installationen overvåget for jordfejl.
SelectorSystemoversigtProduktnyheder

AS-Interface I/O moduler

AS-Interface I/O modulerI/O-modulerne er decentrale input- og output moduler i AS-interface, til at tilslutte digitale og analoge ind- og udgange. Forskellige applikationer stiller også forskellige krav til I / O-moduler hvad angår beskyttelse, holdbarhed og anvendte materialer. Produktprogrammet spænder fra løsninger med dinskinne-moduler til I / O-moduler i beskyttelsesklasse IP 69K.
SelectorSystemoversigtProduktnyheder

AS-Interface AirBoxe for pneumatik

AS-Interface AirBoxe for pneumatikAS-i AirBoxe er kompakte pneumatiske ventiler, suppleret med digitale feedback-indgange. De er integreret i ClassicLine hus og er plads og montage-kompatible. AS-i tilslutning foretages via flad- eller rundkabel-underdele. Man kan vælge mellem 3/2-vejs, 4/2-vejs, 5/2-vejs og 5/3-vejs ventiler.
SelectorSystemoversigt

AS-Interface sensorer

AS-Interface sensorerIntelligente AS-i sensorer har bustilslutningen integreret direkte. Således kan de tilsluttes direkte til det gule kabel. Via AS-i-businterface kan man ud over de rene sensorinformationer få andre diagnosedata, som kan overføres og fortolkes omkostningsvenligt.
SelectorSystemoversigt

AS-Interface enheder for ventiler og ventil aktuatorer

AS-Interface enheder for ventiler og ventil aktuatorerVentilstyringerne til pneumatiske drejeaktuatorer, 1/4-turns valve, kan monteres direkte på de fleste drejeaktuatorer via det standardiserede mekaniske interface. Det indeholder to induktive sensorer til positionstilbagemelding, med en eller to udgange til styring af pilotventilen samt en AS-i slave.
Systemoversigt

AS-Interface kabelforlængelse

AS-Interface kabelforlængelseDer findes forskellige måder at forlænge AS-i kabel på. De specificerede ethundrede meter kan i ekstreme tilfælde forlænges til op til 1000 meter.
SelectorSystemoversigt

AS-Interface "Safety at Work"

AS-Interface Die ausgereifte AS-i Technologie und die erweiterten Diagnosemöglichkeiten bieten hohe Zuverlässigkeit und Anlagenverfügbarkeit. „Safety at Work“ ist die Erweiterung des AS-Interface um sicherheitsgerichtete Komponenten. Sicherheitskomponenten bis zum Performance Level e nach EN ISO 13849-1 (IEC 61508 / SIL 3) lassen sich an AS-i anschließen.
SelectorSystemoversigt

Fieldbus komponenter

Fieldbus komponenterifm tilbyder AS-i Gateways løsninger til feltbusser som Profibus, Profinet, Ethernet / IP, DeviceNet, CANopen og EtherCAT. Disse Gateways arbejde i hvert enkelt tilfælde som en fieldbus slave og bruger AS-Interface som intelligente forsyninger til informationsmotorvejen.
SystemoversigtProduktnyheder

IO-Link komponenter

IO-Link komponenterIO-Link er en producent og feltbusuafhængigt standard, som tillader både I/O- brugerdata og parameter data mellem et kontrolsystem og IO-Link-kompatible enheder. I/O-Link kan ligeledes diagnostisere og udveksle data fra sensorer og aktuatorer.
AS-interface / IO-Link Gateway tillader brug af IO-Link funktionaliteter i AS-Interface.
SystemoversigtSystembeskrivelse - IO-Link komponenterProduktnyheder